Yapay zeka teknolojileri, 2024 yılı itibarıyla yeni bir döneme giriyor. Bağımsız karar alma yeteneğine sahip AI agentları, iş dünyasından üretime, finanstan müşteri hizmetlerine kadar pek çok alanda devrim yaratmaya başladı.
Yapay Zeka

Yapay zekâ (AI) dünyamızı öngörülemeyen şekillerde dönüştürüyor. Tüketiciler için bu teknoloji, daha doğru bir şekilde kişiselleştirilmiş dijital içerik, daha iyi sağlık teşhisi, gerçek zamanlı dil çevirisi ve iş yerinde üretkenliği artırmak için üretken AI asistanları anlamına geliyor.

Arı Bilgi Bilişim Teknolojileri Akademisi, 20 yılı aşkın tecrübesiyle bilişim ve teknoloji alanında Türkiye’ye büyük katkılar sunmaya devam ediyor.

Günümüzde içerik üretimi, hız ve verimlilik gerektiren bir süreç haline geldi. Geleneksel yöntemlerle içerik üretmek, zaman ve maliyet açısından giderek daha fazla kaynak gerektirirken, yapay zekâ destekli çözümler markalara büyük avantajlar sunuyor.

Eğitim, sağlık, teknoloji veya savunma sanayisi gibi birçok sektörün büyümesine önemli derecede katkı sağlayan, hızlılık ve pratiklik sağlayan yapay zeka, kullanımı yaygınlaştıkça bazı olumsuzlukları da beraberinde getiriyor. İşte tüm ayrıntılar.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Honor, son dönemlerde popüler hale gelen yapay zeka sohbet botu DeepSeek'i YOYO ismini verdiği asistanına getiriyor.

Yapay zeka konusuna bir hayli kafa yoran Elon Musk, OpenAI ile temasta. Hatta ünlü iş insanı, şirketi satın almak için ciddi bir teklifte bile bulundu.

Yapay zekâ ve teknoloji artık yaşamımızın ayrılmaz bir parçası. Ancak her şeyde olduğu dengesiz, dikkatsiz kullanılan her şey zarar.

Günümüzde yapay zeka teknolojilerinin hızlı ve etkileyici bir şekilde gelişimi, işletmelerin müşteri hizmetlerini geliştirmek ve rekabet avantajı sağlamak amacıyla yenilikçi çözümler aramasını kaçınılmaz hale getirdi.

Siber suçlular, DeepSeek üzerinden para kazanmayı amaçlayan saldırılar başlatmak için zaman kaybetmediler. Siber güvenlik şirketi ESET, DeepSeek temalı dolandırıcılıklardan korumak için dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgilendirmede bulundu, önerilerini paylaştı.

Tüm dünyada yankı uyandıran yeni verilere göre, yapay zekâ (AI) ve telekomünikasyon alanındaki çığır açan gelişmeler, önümüzdeki beş yıl içinde hem üretim hem de hizmet sektörlerinde devasa bir dönüşüm yaratacak.

Yapay zeka, günümüzde makinelerin insan benzeri görevleri gerçekleştirmesine, deneyiminden öğrenmesine, yeni girdilere uyum sağlamasına olanak sağlayan sistemleri tanımlamaktadır.

Teknoloji dünyasında yapay zeka savaşı devam ederken, bu konuda Samsung rakiplerine kıyasla açık ara önde görünüyor.

Yapay zeka konusuna ciddi anlamda kafa yoran Elon Musk, deyim yerindeyse Grok için gaza bastı. İşte detaylar.

Apple CEO’su Tim Cook Apple Intelligence hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar.

Teknoloji dünyasında arka arkaya yaşanan büyük yenilikler, finansal piyasaları da derinden etkiliyor.

Teknolojinin baş döndürücü bir hızla geliştiği son yıllarda yapay zekânın sunduğu hız ve yenilikçi yöntemler, işletmelerin hedef kitleleriyle daha kişiselleştirilmiş ve etkili bir şekilde iletişim kurmasını mümkün hale getiriyor.

Son günlerde bir Deepseek fırtınası koptu gidiyor. Peki ama Deepseek nedir, daha da önemlisi neden bu kadar çok konuşuluyor? İşte bu konunun detayları.

Geçtiğimiz günlerde Galaxy S25 ailesini tanıtan Samsung, Google ile yapay zeka konusundaki işbirliği sayesinde ezeli rakibi Apple'a fena fark attı.

Google, çok sevilen Circle to Search özelliğine yeni eklemeler yaptığını duyurdu. Böylece kullanıcılar söz konusu özelliği çok daha pratik şekilde kullanacak.

Dünyanın dört bir yanından insanlar on yılı aşkın bir süredir Galaxy akıllı telefonlarıyla üretkenliklerini ve yaratıcılıklarını sürekli olarak geliştirmeye devam etti.

Yapay zeka alanında geride kaldığı konuşulan Apple, çok önemli bir hamle yaptı. Cupertino merkezli şirket, belki de bu hamlesi sayesinde kısa süre içerisinde yapay zeka konusunda Samsung'u bile geride bırakabilir.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma ve haberleşme uygulaması olan WhatsApp'ın yeni yapay zeka özelliği belli oldu.

Eğitim, sağlık, teknoloji veya savunma sanayisi gibi birçok sektörün büyümesine önemli derecede katkı sağlayan, hızlılık ve pratiklik sağlayan yapay zeka, kullanımı yaygınlaştıkça bazı olumsuzlukları da beraberinde getiriyor. İşte tüm detaylar.