1500 TL'lik 3 oyun bedava oldu, hemen kütüphanenize ekleyin

Bedava oyunları sevelere muazzam bir haberimiz var. 1500 TL değerindeki 3 oyun tamamen ücretsiz oldu.

1500 TL'lik 3 oyun bedava oldu, hemen kütüphanenize ekleyin

Oyun fiyatlarının hızla arttığı bir ortamda, bedava dağıtılan oyunların tadı gerçekten de bir başka oluyor. Eğer Game Pass veya bir benzeri hizmete üyeyseniz zaten her ay çeşitli oyunları bedava oynamaya alışkınsınızdır. 

Fakat bir oyunun tamamen sizin olması çok da alışık olduğumuz bir durum değil. Neyse ki bazı abonelik sistemlerinde her ay çeşitli oyunlar, oyun severlere tamamen ücretsiz bir şekilde hediye ediliyor.

Bu noktada Amazon Prime'ın hakkını yemememiz gerekiyor. Oldukça makul bir fiyatı olan Amazon Prime, birçok oyunu ücretsiz bir şekilde oyun severlerle buluşturuyor.

1500 TL'lik 3 oyun bedava oldu, hemen kütüphanenize ekleyin

Bu ay da Amazon Prime aboneleri 3 oyunu ücretsiz bir şekilde kütüphanelerine ekleyebilecekler. Üstelik bu oyunlardan bir tanesi oldukça güncel bir yapım. Suicide Squad. Kısa süre önce Rocksteady tarafından satışa sunulan oyun şu anda 1.200 TL civarında bir fiyata sahip. 

Suicide Squad, çok fazla olumlu eleştiri almamıştı. Fakat yine de vakit geçirmek için iyi bir alternatif olabilir. Sonuçta tamamen ücretsiz bir oyun. Amazon Prime'ın üyelerine dağıttığı diğer oyunlar da Chivalry 2 ve Rise of the Tomb Raider.

Dip not olarak hatırlatalım. Amazon Prime üyeliğiniz bitse bile bu oyunlar sizin olmaya devam ediyor. Yani diğer sistemlerdeki gibi üyeliğiniz bittiğinde oyunlara erişiminiz kısıtlanmıyor.