Infinix Note 50x teknik özellikleri sızdırıldı

Akıllı telefon pazarında merakla beklenen Infinix Note 50x modelinin teknik özellikleri sızdırıldı. İşte detaylar.

Infinix Note 50x teknik özellikleri sızdırıldı

Infinix, 27 Mart’ta piyasaya süreceği yeni akıllı telefonu Note 50x hakkında önemli detayları açıklamaya devam ediyor. Uzun bir süredir sosyal medya üzerinden teaser’lar paylaşan şirket, bugün son tanıtımını yaparak, cihazın IP sertifikasını açıkladı.

Yeni modelin IP64 sertifikasına sahip olacağı belirtildi. Bu, cihazın su sıçramalarına karşı dayanıklı olacağı anlamına geliyor. Önceki paylaşımlarında, Infinix ayrıca Note 50x’in MIL-STD-810H askeri dayanıklılık sertifikasına sahip olduğunu da duyurmuştu. Bu sertifika, cihazın çeşitli zorlu koşullara dayanabileceğini gösteriyor.

Infinix Note 50x teknik özellikleri sızdırıldı - Resim : 1

Infinix Note 50x teknik özellikleri sızdırıldı

Infinix Note 50x, MediaTek’in Dimensity 7300 Ultimate işlemcisinden güç alacak ve 90FPS’de oyun oynamayı destekleyecek. Akıllı telefonun kamera özellikleri de oldukça dikkat çekici; 50 megapiksel çözünürlüğünde bir ana kameraya sahip olacak. Ayrıca, cihazda yan montelenmiş bir parmak izi sensörü bulunacak.

Telefon, 5.500 mAh kapasiteli büyük bir bataryaya sahip olacak. 45W hızlı şarj desteği sunan Note 50x, kutusunda şarj adaptörü ile birlikte gelecek. Ayrıca, 10W ters kablolu şarj ve bypass şarj özellikleri de bulunacak.

Infinix Note 50x’in fiyatının Hindistan’da 12.000 INR altı olması bekleniyor (yaklaşık 140 ABD Doları veya 130 Euro). Cihaz, Titanium Grey, Enchanted Purple ve Sea Breeze Green olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacak. Özellikle yeşil renkli modelde, vegan deri arka panelin bulunacağı ifade ediliyor.