Adobe yapay zeka tarafında önemli bir adım daha attı

Adobe, üretkenlik tabanlı uygulamalarda önemli bir adım daha attı. İşte detaylar.

Adobe, beta yapay zekayı görüntü ve video düzenleme araçları paketine ilk kez dahil ettikten yaklaşık yedi ay sonra ve bildirildiğine göre 2 milyar görüntü oluşturulduktan sonra, çarşamba günü Firefly for Enterprise üretken yapay zekasının artık Photoshop, Illustrator ve Adobe Express iş akışlarında ticari olarak satışa sunulduğunu duyurdu. Sürümle birlikte, şirketin Creative Cloud ücretli planlarının bir parçası olarak sunulan, kullanımı ücretsiz yeni bir Firefly web uygulaması da geliyor.

Yeni abonelik planı, Adobe'nin "müşterilerin metin tabanlı bir istemi Photoshop, Illustrator, Express ve Firefly web uygulamasında görüntü ve vektör yaratımlarına dönüştürmesine olanak tanıyan belirteçler olarak tanımladığı "üretken krediler" (GC'ler) etrafında dönüyor. Bu, paranızın Firefly AI'ya daha hızlı erişime dönüştürülmesini kolaylaştıran uydurulmuş bir para birimi. Kullanıcılar aylık GC izinlerine ulaştıklarında Firefly'ı daha yavaş bir hızda kullanmaya devam edebilecekler.

Adobe yapay zeka tarafında önemli bir adım daha attı

Web uygulaması Creative Cloud aracılığıyla Express ve Express Premium fiyat noktalarının yanı sıra ücretsiz katmanla da satışa sunulacak. Ücretli kullanıcılar aynı zamanda Express Premium'un tam ücretli sürümüne de erişebilecek. Kullanıcılar bununla birlikte 100'den fazla dilde tasarım öğeleri, resimler ve videolar, pdf'ler ve animasyonlar oluşturabilir ve ardından bu içeriği sosyal medyaya ve yayınlama platformlarına aktarabilir. Kurumsal kullanıcılar için Firefly ve Express Premium, hepsi bir arada bir paket olarak bir araya getirilecek

Üretken yapay zeka, çoğunlukla eğitimi için internetteki tüm sanat eserlerini çaldığı için pek sıcak bir şekilde karşılanmadı. Daha sonra, "gerçek sanatçıların çalışmalarını eğitim amacıyla çaldıktan sonra ucuz yapay zeka taklitleriyle değiştirme" sorunu da vardı. Firefly, bu haklı temelli korkuları gidermeye yardımcı olmak için, oluşturulan tüm çalışmalara varsayılan olarak İçerik Kimlik Bilgilerini yerleştirecek.

Kullanıcılar şokta! Google logo değişikliğine gidiyor
ChatGPT ile oluşturulan reklamlar ceza aldı!
iPhone 16 Pro’nun rakibi Xiaomi 15 Pro fiyatıyla şaşırttı
Sonraki Haber