BİM bedavadan biraz pahalıya Android TV satıyor, hem de peşin fiyatına 4 taksit

Türkiye'nin en çok rağbet gören zincir marketlerinden birisi olan BİM, uygun fiyata Google TV satıyor. İşte detaylar.

Popüler zincir marketlerden birisi olan BİM, uygun fiyata ürünler satmaya devam ediyor. Şirketin yeni hedefi ise elektronik aletler. Bunların başında ise televizyon geliyor. Akıllı telefonlar ve tabletlerin popüler olduğu günümüzde televizyonlar hala kullanılıyor. Özelliklerinin iyileştirilmesi, günümüz internet dünyasına ayak uydurması da teknolojik televizyonların yaşamını sürdürmesini sağlıyor. Her şeye rağmen evimizden eksik etmek istemediğimiz bu cihazların fiyatları ise günden güne artıyor. İşte böyle bir durumda BİM'in uygun fiyata Google TV satıyor olması oldukça önemli bir haber.

BİM bedavadan biraz pahalıya Android TV satıyor, bu fırsat kaçmaz

BİM'in sattığı bu Google TV, Dijitsu marka. 50 inç büyüklüğe sahip olan televizyon, Ultra HD çözünürlüğe sahip ve de 2 yıl da garanti ile beraber geliyor. Buna ek olarak peşin fiyatına 4 taksit seçeneğinin olması da tüketiciler açısından oldukça ciddi bir avantaj diyebiliriz. 4K özelliği de olan ürünün fiyatı sadece 9.990 TL seviyesinde. Exxen, Amazon Prime Video, BluTV ve Netflix gibi uygulamaları bünyesinde dahili olarak taşıyan Dijitsu DG22000, kendi segmenti içerisinde en uygun fiyatlı seçeneklerden birisi olarak öne çıkıyor.

Televizyon bu anlamda tam bir fiyat performans ürünü diyebiliriz. Özellikleri ve fiyatı karşılaştırıldığında zaten bu anlaşılıyor. 4 Taksit imkanı olması da ayrı bir önemli detay. Zira bu da ödeme kolaylığı anlamına geliyor.

Teknoloji devi 20 bin kişiyi işten çıkartıyor
21. yüzyılda yapılan en iyi icat ve buluşlar, bunların son 20 senede yapıldığına inanamayacaksınız
Android cephesindeki markalar uçan telefon da yapsa iPhone almak zorundayız! İşte sebebi
Sonraki Haber