WhatsApp'tan kullanıcılara bir yenilik daha: Otomatik indirme masaüstüne geliyor

Meta, masaüstü WhatsApp sürümü ile kullanıcıların artık dosyaları otomatik olarak indirme seçeneğine sahip olacağını duyurdu. Bu yeni özelliğe dair tüm detaylar.

Meta, WhatsApp'a yeni özellikler getirmeye devam ediyor. Yakın zamanda WhatsApp kullanıcıların, tıpkı mobil sürümlerde olduğu gibi dosyaları masaüstü WhatsApp sürümünden de otomatik olarak indirme seçeneğine sahip olacağını duyurdu. Yeni özelliğin ekran görüntüsünü paylaşıldı ve ses kayıtlarının özelliğe dahil olmadığı söyledi.

WhatsApp, geçtiğimiz aylarda masaüstü uygulamasında hesap bilgisi isteme özelliğini kullanıma sunmuştu. Bu özellik, kullanıcıların WhatsApp hesap bilgilerini ve ayarlarını sorgulamasına ve bunları rapor formatında dışa aktarmasına olanak tanıdı. Henüz test aşamasında olan otomatik indirme özelliği ise, şu an için sınırlı sayıda kullanıcı tarafından kullanılabiliyor. Yeni özelliğin hesabınız için kullanılabilir olup olmadığını görmek için WhatsApp masaüstündeki veya webdeki "ayarlar" sekmesine bakmanız gerekiyor. Kullanıcılar, yeni özelliği doğrudan "ayarlar" bölümündeki otomatik indirme butonu ile kullanabilirler. Masaüstündeki otomatik indirme özelliği için tercih edilen ayarlar, akıllı telefondaki ayarlarla eşleşmeyebileceğini unutmamak gerekiyor.

Otomatik indirme özelliğinin bütün kullanıcılar için ne zaman etkinleştirileceği henüz belli değil ancak birçok kaynak test süresinin çok uzun olmayacağını ve erişimin herkes için olacağını söylüyor. Yeni özelliğin hesabınız için kullanılabilir olup olmadığını görmek için WhatsApp masaüstündeki veya webdeki "ayarlar" sekmesine göz atabilirsiniz.

TikTok üzerine atılan suçlamaları yalanladı! Hepsi Amerika'nın oyunu!
Elon Musk, Twitter çalışanlarının çoğunu işten çıkarmak istiyor
Apple’dan beklenmedik hamle, iş ortakları bunu beklemiyordu
Sonraki Haber