WhatsApp’ın yeni özelliği mesajlaşmaya yepyeni bir boyut kazandıracak

Sosyal medya dünyasının en önemli isimlerinden biri olan WhatsApp, yeni özelliği sayesinde bir kez daha tüm gözleri üzerine toplayacak.

Meta'nın popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yakın zamanda yapacağı güncellemeyle kullanıcılarını sevindirecek bir özelliği tanıtıyor. WABetaInfo'nun belirttiğine göre, Google Play Beta Programı üzerinden indirilebilen son beta sürümü 2.23.15.6, yeni bir özelliğin ipuçlarını bizlere sunuyor: hareketli avatarlar.

WhatsApp, iOS ve Android işletim sistemlerine sahip cihazlarda avatar işlevselliği konusunda son dönemlerde iki önemli gelişme yaptı. Birincisi, kullanıcıların avatarlarını doğrudan bir fotoğraf çekme yoluyla oluşturmalarını mümkün kıldı. İkincisi ise, kullanıcılara sunulan avatar seçeneklerini genişletti ve bu yeni avatarları, uygulama ayarlarında yapılandırma imkanı sunulan kullanıcılara otomatik olarak sundu. Ancak WhatsApp'ın yenilikleri bunlarla sınırlı değil.

WhatsApp’ın yeni özelliği mesajlaşmaya yepyeni bir boyut kazandıracak

WhatsApp, son beta güncellemesiyle beraber animasyonlu avatarlar üzerinde çalışmaya başladı. Bu yeni güncelleme, avatarlara hareketlilik ekleyerek, çıkartmalara daha fazla hayat katmayı ve kullanıcıların genel iletişim deneyimlerini iyileştirmeyi hedefliyor. Hareketli avatarların ne zaman yayınlanacağı henüz kesin olarak açıklanmamış olsa da, şu anda işlevsel ve stabil bir kullanıcı deneyimi sunuyorlar.

Hareketli avatarların yanı sıra, WhatsApp aynı zamanda sohbetler sırasında kullanılan emojilere dayanarak etiket önerisi özelliği üzerinde de çalışıyor. Bu özellik, kullanıcıların daha uygun etiketleri daha kolay keşfetmelerine ve paylaşmalarına yardımcı olacak.

Bu yenilikçi gelişmelerin yanında, WhatsApp kullanıcı deneyimini daha da iyileştirebilmek için bir dizi başka özellik üzerinde çalışmaya devam ediyor. Gizlilik özelliğini artırmak amacıyla topluluklar için gizli telefon numarası özelliği, sohbet listesini filtrelemek için pratik bir özellik ve yüksek kaliteli video paylaşımı özelliklerini uygulama üzerine odaklanmış durumda.

Elon Musk Twitter'ı yok etmek için mi geldi? Tüm oklar onu gösteriyor!
Threads bu 3 özellik üzerine yoğunlaştı!
Telsizler uzaktan patlatıldı, peki telefonlarımızı da patlatabilirler mi?
Sonraki Haber