WhatsApp’a mesaj sabitleme özelliği geldi! Peki ama sabit mesaj ne demek? İşte ayrıntılar

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan WhatsApp’ta artık mesajlar belirlenen süreler boyunca en başa sabitlenebilecek.

WhatsApp kullanıcılarına yeni bir özellik sunuldu. Kullanıcılar artık belirli mesajları, sonradan kolaylıkla erişmek amacıyla sabitleyebilecekler. Sabitlenen mesajlar, sohbetin en üst kısmında yer alacak ve grup ya da bireysel sohbetlerdeki önemli mesajlar kolaylıkla görülebilecek, böylece hiçbir önemli bilgi gözden kaçmayacak.

Peki bu yeni özellik, yani süreli mesaj sabitleme nasıl kullanılacak? İşte adım adım süreli mesaj sabitleme işlemi:

WhatsApp’a mesaj sabitleme özelliği geldi! Peki ama sabit mesaj ne demek? İşte ayrıntılar

  1. Öncelikle bir grup ya da bireysel sohbete girin.
  2. Sabitlemek istediğiniz mesajı sağa kaydırın.
  3. Ardından 'Sabitle' seçeneğine dokunun.
  4. Mesajın ne kadar süre sabit kalacağını belirleyin.
  5. Sabitlediğiniz mesaj, sohbetin en üstünde görünecek.

WhatsApp'ta ne kadar süre sabit kalacağı belirlenebilen mesajlar, özellikle gruplarda önemli bir duyuru yapıldığında oldukça işlevsel olacak. Kullanıcıların duyuruyu kaçırmaması adına, mesajların ne kadar süre sabit kalacağını belirlemek büyük önem taşıyor. Bu özellik, şu anda geliştirilme aşamasında olup, ilk olarak yeni bir güncelleme ile beta test kullanıcılarına sunuldu. Kullanıcılar dilerlerse, belirledikleri sürenin dolmasını beklemeden, sabitlenen mesajı kaldırabilecekler.

Bu yenilik, WhatsApp'ın kullanıcı deneyimini geliştirmeye yönelik çalışmalarının bir parçası. Kullanıcılarının ihtiyaçlarına cevap vermek ve onlara daha iyi bir deneyim sunmak adına, sürekli olarak yeni özellikler ve güncellemeler üzerinde çalışıyor. Bu süreli mesaj sabitleme özelliği de onlardan biri.

YouTube oyun dünyasına giriş yapıyor! Bir bu kalmıştı!
WhatsApp’a yeni bir özellik daha geliyor! Herşey değişecek!
iPhone 16 Pro’nun rakibi Xiaomi 15 Pro fiyatıyla şaşırttı
Sonraki Haber