WhatsApp, şimdi de yapay zeka destekli emojiler üretiyor

İnternet tabanlı anlık iletişim servisi WhatsApp, yeni özelliklerinden yapay zekadan faydalanmaya devam ediyor.

WhatsApp, son zamanlarda pek çok yenilikçi özelliğiyle kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Bu özellikler arasında en çok dikkat çekeni, AI tarafından üretilen çıkartmaların oluşturulabilmesi. Meta'nın sahip olduğu WhatsApp, kullanıcılara sohbetlerini daha eğlenceli ve özelleştirilmiş hale getirme olanağı sunuyor.

Söz konusu bu özellik, kullanıcıların sohbet ekranındaki çıkartma sekmesinde yer alan "Oluştur" butonu sayesinde devreye giriyor. Bu butona tıkladığınızda, kısa bir açıklama yazmanız isteniyor. Yazdığınız bu açıklamaya göre, yapay zeka tarafından oluşturulan çıkartmalar karşınıza çıkıyor. Burada en beğendiğiniz çıkartmayı seçerek sohbetinizde kullanabiliyorsunuz. Bu, kullanıcıların özel ve eğlenceli anları daha etkileyici bir şekilde paylaşmalarına yardımcı oluyor.

WhatsApp, şimdi de yapay zeka destekli emojiler üretiyor

Eğer bir çıkartma size doğru gelmezse ya da zararlı görünüyorsa, bu durumu Meta'ya iletebiliyorsunuz. Ayrıca, bir çıkartmanın yapay zeka tarafından üretildiğini anlamak da oldukça kolay. Yani, bir AI çıkartma aldığınızda, bu çıkartmanın normal bir çıkartma olmadığını anlayabiliyorsunuz.

Bu özellik şu an sadece sınırlı sayıda beta test kullanıcısına sunulmuş durumda. Ancak önümüzdeki haftalarda daha fazla kullanıcının deneyimlemesi için sunulacak. WhatsApp, aynı zamanda planlanan grup aramaları, çoklu hesap erişimi ve yeni grup arama özellikleri gibi birçok yeni özellik üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Twitter (X) bir özelliği daha paralı hale getiriyor!
Elon Musk yine bir skandalla gündemde
Otomotiv sektöründe büyük panik, sektörün yüzde 50'si işten çıkarılabilir
Sonraki Haber