Ünlü Twitter fenomenin hesabı ikinci kez askıya alındı

Sosyal medya dünyasının en çok tartışılan isimlerinden biri olan ünlü fenomen Jahrein’in hesabı ikinci defa askıya alındı.

Sosyal medyanın gelişmesi ve yaygınlaşması hayatlarımızda pek çok değişimin yaşanmasına neden oldu. Birkaç yıl öncesine kadar ünlü olabilmek, adını duyurabilmek için yapılması gereken en önemli şey televizyon ekranlarında yer alabilmekken, şimdilerde insanlar evlerinden çıkmadan hatta koltuklarından kalkmadan çeşitli aktivitelerle ünlü olabilmekteler.

Hatta Jahrein gibi bazı isimler, bir nevi kanaat önderi pozisyonuna bile evrilebilmekte. Özellikle genç kesimin yakından takip ettiği ünlü fenomen ise zaman zaman yaptığı açıklamalarla eleştiri oklarının hedefi olmaya devam ediyor. Ancak Jahrein’in gündeme gelmesinin <bu sefer ki nedeni kendisi tarafından yapılan açıklamalar değil.

Ünlü Twitter fenomenin hesabı ikinci kez askıya alındı

Dün ortaya çıkan son dakika bilgisine göre Jahrein’in Twitter hesabı bir kez daha askıya alındı. Bir kez daha diyoruz çünkü bu ikinci defa oluyor. Yaklaşık 6 ay önce gerçekleşen ilk askıya alım sürecinde, hesabı bot hesapların saldırılarına uğrayan fenomen onaylı bir hesap olmasına rağmen askıya alınmaktan kurtulamamış, ancak yine mavi tikin verdiği güçle yetkili birimlerin incelemesi sayesinde birkaç saat içerisinde eski konumuna geri dönmüştü.

İşte bu seferde benzer bir sebepten mi askıya alındı yoksa şu an ki durumun sebebi bambaşka bir şey mi orası bilinmiyor. Ancak çok ekstra bir durum söz konusu değilse, onaylı hesaba sahip olan Jahrein’in gün içerisinde bir kez daha hesabını aktif hale getirmesi bekleniyor.

Instagram’a neler oluyor: Durduk yere hikayeleri silinenlerin sayısı arttı
Kullanıcılardan Instagram’a çağrı: Ne olur bu özelliği getirme!
Nintendo Switch 2 nasıl görünecek? Tasarımı sızdırıldı
Sonraki Haber