Twitter Blue Elon Musk’ın elinde yeniden şekillenecek

Sosyal medya dünyasının en popüler isimlerinden birinin tek sahibi olan Elon Musk, yeni oyuncağının üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, her gün farklı bir şekilde gündeme gelmeye devam ediyor. Daha birkaç gün öncesine kadar Twitter’ı alımı meselesini tamamen rafa kaldırdığı düşünülen ancak sonrasında sürpriz bir şekilde popüler platformu şirketleri arasına katan Elon Musk, hiç de hesapta olmayan şeylerle uğraşıyor.

Twitter’ı satın almasının ardından toplumun her kesiminden eleştirilere maruz kalan ünlü milyarder, şirketinin gelir kaybı yaşamasını engellemek için önemli güncellemeler üzerinde çalışmaya başladı. Elon Musk’ın Twitter’ı daha popüler hale getirebilmek için başvuracağı ilk önemli adım ise Twitter Blue özelliği olacak.

Twitter Blue Elon Musk’ın elinde yeniden şekillenecek

Twitter Blue sistemi, kullanıcıların aylık belli bir ücret ödemesi karşılığında standart üyelerin sahip olmadığı bazı özelliklere sahip olmalarını sağlayan bir tür abonelik sistemi. Başta paylaşılan tweet’de değişiklik yapabilme ve henüz kimse görmeden paylaşılan bir tweeti geri alabilme gibi çok önemli özellikleri bünyesinde bulunduran bu sistem, şu an için aylık 4,99 dolar üzerinden fiyatlandırılıyor.

Tabi Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasından önce bu fiyatın aylık 2,99 dolar olduğunu da hatırlatalım. Öte yandan ünlü milyarder, abonelerin bu fiyat artışına tepki göstermelerini engellemek için sisteme birtakım yeni özellikler dahil etmenin planlarını yapıyor. Gelen ilk bilgilere göre, yakın zamanda alacağı güncellemeler sonrasında Twitter Blue’ya karakter sınırı olmadan tweet paylaşabilme, süresi 45 dakikayı bulan videolar yükleme ve daha bunlar gibi pek çok önemli özelliğin geleceği konuşuluyor.

Elon Musk döneminde Twitter'dan ilk güzel haber!
Amerika Başkanı Joe Biden’dan dikkat çeken Twitter açıklaması
iPhone 16 Pro Max şarj performansıyla komik duruma düştü
Sonraki Haber