Threads büyük bir merakla beklenen yeni özelliğine nihayet kavuşuyor

Twitter’ın en büyük rakibi olarak ortaya çıkan Threads, ilk çıktığı andan bu yana beklenen özelliğine nihayet kavuşuyor.

Sosyal medya dünyasında, Instagram'ın Threads uygulaması kısa bir süre önce çıktı ve hızla popülerlik kazandı. Neredeyse bir hafta içinde 100 milyon kullanıcıyı aşarak rekor kırdı. Bazılarına göre, Threads Twitter'a meydan okuyan bir alternatif oldu ve Twitter kendi problemleriyle boğuşuyor. Ancak Threads, Twitter'a benzeyen bir mikro blog platformu olmasına rağmen, halen DM gibi temel özelliklere sahip değil. Yine de, Threads uygulamasına mesajlaşma özelliğinin eklenmesi çok da uzak olmayabilir.

Instagram'ın CEO'su Adam Mosseri, daha önce şirketin DM özelliğini kullanıma sunmayı planlamadığını açıklamıştı. Ancak Business Insider tarafından ortaya çıkan bir belge, Threads'a doğrudan mesajlaşma özelliğinin gelebileceğini gösteriyor.

Threads büyük bir merakla beklenen yeni özelliğine nihayet kavuşuyor

Bu belgedeki bilgilere göre, Meta şirketi 'Trendler ve Konular' bölümü, 'Geliştirilmiş arama' ve 'Mesajlaşma' üzerinde çalışıyor. Bu özelliklerin eklenmesi, platformun genel deneyimini iyileştirecek ve yaratıcılardan gelen geri bildirimlere dayalı olarak geliştirilecek.

Threads'ın DM özelliğini kazanması, büyük ihtimalle en çok beklenen özelliklerden biri olacaktır. Threads, Meta'nın bir parçası olduğundan, Instagram gibi çapraz platform mesajlaşmayı da destekleyebilir. Bu durum, kullanıcıların Messenger'daki arkadaşlarına da mesaj gönderebileceği anlamına gelir. Ancak, bu haberin henüz doğrulanmadığını unutmamak gerekir ve bu yüzden şu an için biraz temkinli olmak önemlidir.

Threads düşüşe mi geçti? Mark Zuckerberg açıkladı!
Instagram’ın yeni özelliği sizi de çok memnun edecek
Telsizler uzaktan patlatıldı, peki telefonlarımızı da patlatabilirler mi?
Sonraki Haber