Threads 3 yeni özellik ile kullanıcılarını sevindirdi

Çiçeği burnunda sosyal medya platformu Threads, kullanıcıları için birbirinden önemli 3 yeni özellik duyurdu.

Geçtiğimiz ay Mark Zuckerberg’in Meta şirketi, Twitter'ın eski adı olan X ile doğrudan rekabet eden Threads adlı metin tabanlı bir sosyal medya platformu başlattı. Şu an için Threads, X'in sunduğu birçok temel özelliği içermiyor. Bu da Meta'nın bu yeni sosyal medya platformuna birçok özellik eklemesi gerektiğini gösteriyor. Şirket şimdi bu özelliklerden üçüne dair duyurular yaptı.

Mark Zuckerberg, insanların Threads üzerinden bir gönderiyi Instagram'da Direkt Mesaj olarak gönderebileceğini duyurdu. Bu yeni özellik, insanların Threads'taki içeriği Instagram'daki arkadaşlarıyla daha kolay paylaşmasını sağlıyor. İçerik paylaşma konusunda, insanlar artık Threads'da paylaştıkları fotoğraf veya videoya özel Alt-Metin ekleyebilirler. Bu, özellikle görseller yüklenmezse onlar hakkında ek bilgi almayı kolaylaştırır.

Threads 3 yeni özellik ile kullanıcılarını sevindirdi

Üçüncü özellik ise en dikkat çekeni. Meta, Threads'a bir bahsetme düğmesi ekledi. Bu, insanların gönderilerinde ve cevaplarında birini etiketlemelerini sağlar. Bir hesabı etiketleme yeteneği, birini bahsetmek için oldukça pratiktir. En yeni özellikle, bir gönderi veya yanıtınızda '@' işaretini yazarak, kullanıcının profil adını belirterek ve uygun hesabı seçerek kullanabilirsiniz.

Threads'a eklenmesi gereken birçok özellik olmasına rağmen, Meta şu anda sosyal medya platformunun web sürümünü başlatmaya odaklanıyor. Web sürümü, markaların, hükümet yetkililerinin ve kurumların Threads'ta paylaştıkları içeriği daha kolay paylaşmalarını sağlar. Bu, Threads'ın erişimini önemli ölçüde artırır.

WhatsApp’ın yeni güncellemesi, grup kullanıcılarının hoşuna gidecek
YouTube Shorts’da önemli bir değişikliğe gidiliyor
Teknoloji ve Stil Buluşuyor: Fitness Eğitmeni Gözünden Huawei Watch GT 5 Deneyimi
Sonraki Haber