Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan TikTok hesabı açtı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da TikTok kullanıcısı oldu. İşte detaylar!

Bildiğiniz gibi sosyal medyayı devlet büyükleri de aktif olarak kullanıyor. Bir konu hakkında hemen açıklama yapma gereği duyulduğu zaman adres genellikle Twitter oluyor. Aynı zamanda Instagram da siyasiler tarafından çokça kullanılıyor. Ancak son zamanlarda popüler hale gelen sosyal medya platformlarından birisi de TikTok. Bu noktada TikTok’u en çok kullanan siyasi ismin Mustafa Sarıgül olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz herhalde. Zaman zaman esprili yorumlara maruz kalsa da Sarıgül, TikTok videolarına hız kesmeden devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan TikTok hesabı açtı!

İşte şimdi de devletin en üst kademesi, yani Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TikTok hesabı açması ile gündeme geldi. Erdoğan’ın söz konusu platformdaki resmi hesabının kullanıcı ismi ise rtedijital oldu. Erdoğan’ın takipçi sayısı ise bir saat gibi kısa bir süre içerisinde 90 bini aştı. Erdoğan tarafından yüklenen videolar arasında en çok izleneni ise karanfiller ile karşılandığı video oldu. Kullanıcılar bu videoyu 9 milyondan fazla kez izledi.

Erdoğan’ın sosyal medyayı aktif şekilde kullandığı biliniyor. İşte şimdi buna TikTok da eklendi. Kullanıcı sayısı gün geçtikçe artan TikTok, Türkiye’de ve dünyada yasaklanacak mı diye merak edilirken en üst perdeden bir kullanıcı kazanmış oldu. Erdoğan’ın sosyal medya ekibi, seri şekilde yükledikleri videolar ile bu mecrada da aktif olacaklarını ortaya koymuş oldu.

Elon Musk'a göre Twitter'ın bu kadar çalışana ihtiyacı yok!
Twitter’ı satın alan Elon Musk, kullanıcılara bir hediye verebilir!
Samsung Galaxy S25 ailesinin batarya kapasitesi belli oldu
Sonraki Haber