Kavga sonrası Savaş Cebeci'den ilk açıklama!

Sosyal medya üzerinden atışan ve daha sonra Tuzla'da kavgaya tutuşan ikiliden Savaş Cebeci, kavganın ardından ilk açıklamasını yaptı.

YouTuber ve fenomen Savaş Cebeci, bir süre önce MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan ile sosyal medya üzerinden atışmaya başlamıştı. "70 kilo adamdan dayak yemem." diyerek Kaan Kazgan'a meydan okuyan Cebeci'ye yanıt ise gecikmemişti. MMA dövüşcüsü Kaan Kazgan, Savaş Cebeci'yi istediği herhangi bir yerde dövüşmeye davet etti.

Kavga sonrası Savaş Cebeci'den ilk açıklama!

Sosyal medyadaki tüm bu atışmaların ardından ikili Tuzla'da bir araya geldi. Açık bir alanda kavgaya tutuşan Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci, sert şekilde birbirlerine girdi. Sonu kanlı biten ve sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına giren kavganın kazananı ise MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan oldu. Savaş Cebeci'nin suratı ise adeta kanrevan içerisinde kaldı.

Dövüş sonrasında her iki isimden de gelecek olan açıklamalar merak ediliyordu. Kaan Kazgan gülümsediği bir fotoğrafı paylaşırken, Savaş Cebeci Instagram hesabı üzerinden bir video yayınladı. Cebeci bu paylaşımında "Arkadaşlar Kaan Tuzla'ya geldi. Maç yaptık, beni yendi. Öncelikle Tuzla'ya geldiği için kendisini tebrik ediyorum. Beni yendiği için kendisini tebrik ediyorum. Delikanlıca bir maç oldu. Beni yendi helal olsun, maç bu yenmek de var yenilmek de var. Kaşımda biraz açılma var, durum bundan ibaret." ifadelerini kullandı.

TikTok’a tarihi ceza: Neredeyse yarım milyar dolar!
WhatsApp'tan reklam açıklaması!
Apple Türkiye şaşırttı, yüzde yüz zam kullanıcıları isyan ettirdi
Sonraki Haber