Jack Dorsey’den Twitter özrü!

Twitter kurucusu Jack Dorsey, platform üzerinden yaptığı açıklamada Twitter çalışanlarından özür diledi! İşte detaylar.

Bildiğiniz gibi ünlü iş insanı Elon Musk, 28 Ekim’de Twitter’ı satın aldığını duyurdu. Bu tarihten sonra söz konusu sosyal medya platformunda ciddi değişimlerin olacağı zaten aşikardı. Zaten Musk da ilk icraat olarak Twitter Yönetim Kurulu’nu feshederek bunu herkese gösterdi. İlerleyen süreçte ise Elon Musk, Twitter’da büyük işten çıkarmaların yaşanacağını duyurdu. Çok geçmeden operasyon başladı ve şirket çalışan sayısını hızla azaltma yoluna gitti. Tüm bu gelişmelerin ardından Twitter kurucu ortağı olan Jack Dorsey’den önemli bir açıklama geldi.

Jack Dorsey’den Twitter özrü!

Şirketi çok hızlı büyüttüklerini itiraf eden Dorsey, "Twitter'ın eski ve şimdiki çalışanları güçlü ve dirençlidir. O an ne kadar zor olursa olsun her zaman bir yolunu bulurlar. Bir çoğunun bana kızgın olduğunun farkındayım. Herkesin bu durumda olmasının sorumluluğu bana ait. Şirketi çok hızlı büyüttüm. Bunun için özür dilerim." ifadelerini kullandı. Twitter çalışanlarına minnettar olduğunu da söyleyen Dorsey, “Bunun şu anda ya da hiçbir zaman karşılıklı olmasını beklemiyorum ve anlıyorum.” diye de ekledi.

Twitter geçtiğimiz yılın sonunda 7.500’den fazla tam zamanlı çalışana sahip olduğunu duyurmuştu. Ancak şirketin yeni sahibi Elon Musk tarafından başlatılan işten çıkarma operasyonu sonrası bu sayının çok daha aşağılara ineceği kuşkusuz. Zaten Musk değişik bir iş adamı ve her zaman yaptıkları ile gündem olmayı başarıyor. Zira Musk, Twitter’ı satın aldıktan sonra eski sevgilisinin hesabını kapattırmış ve sosyal medyada gündem olmuştu.

Instagram profilime bakanları nasıl görebilirim? İşte yanıtı!
Elon Musk Twitter’dan para kazanmanın yollarını arıyor
ChatGPT kişilerin ismine göre cevap veriyor! İşte ilginç araştırma
Sonraki Haber