Horizon Worlds'te UFC deneyimine hazır olun

Meta, VR'de canlı karma dövüş sanatlarını (MMA) Horizon Worlds'e getirmek için UFC ile birlikte çalıştı.

Kasım ayında başlayacak olan deneyim, UFC Fight Pass abonelerinin MMA aksiyonunu Horizon Worlds'te 4K çözünürlükte ve 180 derecelik VR yakalamada izlemesine olanak tanıyacak.

Kullanıcılar ayrıca UFC'yi diğer Horizon Worlds kullanıcılarıyla tartışabilecek, Octagon'un sanal bir versiyonunu inceleyebilecek ve tek oyunculu ve çok oyunculu dünya içi oyunlarda rekabet ederek açılabilir ödüller kazanabilecek :tüm bunların amacı ise bir UFC "Hall of Famer" olmak.

Yeni deneyim, Meta'nın kullanıcıları Horizon Worlds'e çekmeye çalıştığı çeşitli yollardan yalnızca bir tanesi daha. Son zamanlarda şirket, kullanıcıların siteye geri dönmesini sağlamak için Giant Paddle Mini Golf, Arena Clash ve Bad Roommates gibi mini oyunlar da dahil olmak üzere Görevler ekledi. Ayrıca yakın zamanda, gelişmiş grafiklere ve daha karmaşık oynanışa sahip birçok yeni nesil Horizon Worlds oyununun ilki olan Rumble World'ü tanıttı.

Horizon Worlds'te UFC deneyimine hazır olun

Meta, "izleyicinin katılımı ve tutkusu" nedeniyle UFC'ye kilitlendiğini söyledi ve hayranların sadece kavgalardan değil, aynı zamanda deneyimi diğer hayranlarla paylaşmaktan da keyif aldıklarını belirtti. MMA içerik sorumlusu Craig Borsari, "Bu teknolojiyi geçen yıl birkaç MMA etkinliğinde başarıyla test ettik ve şimdi daha da ileri taşıyoruz" diyor.

UFC, CEO Mark Zuckerberg'in spora olan açık ilgisi göz önüne alındığında (gerçi Elon Musk ile yapacağı kafes maçı şu anda şüpheli görünüyor) Meta için de mantıklı. Her halükarda, canlı sporlar, bildirildiğine göre işaretlenen hizmete yeni kullanıcıları çekmenin iyi bir yolu olabilir, bu nedenle Meta'nın UFC ile birlikte başkalarını ekleyip eklemediğini görmek ilginç olacak.

Twitter (X) yeni özelliği duyurdu
Elon Musk, Tim Cook'tan fiyatların düşmesini isteyecek!
GTA 6 çıkış tarihi ertelendi mi? Resmi açıklama geldi
Sonraki Haber