Facebook'un son çırpınışları! Hala yenilik peşindeler

Facebook, Gruplara sağlıklı tartışmalar sağlamak için yeni özelliklerle bir ayarlama yapıyor. Beğenin ya da beğenmeyin, Reels Gruplara geliyor: böylece üyeler nasıl yapılır kılavuzlarını, tatil özetlerini ve diğer videoları her yerde hazır görünen formatı kullanarak paylaşabilir.

Ortak noktalarınızı paylaşmak ve mesajlara açık olduğunuzu belirtmek için Grup profilinizi de güncelleyebilirsiniz. Ve bir etkinlik yayınlamak istiyorsanız, herkese açık Facebook etkinliklerini Instagram Hikayeleri olarak paylaşabilirsiniz.

Sosyal medya devi, Gruplar içinde yanlış bilgilerin yayılmasını engellemeyi de kolaylaştırıyor. Yöneticiler, bilinen yanlış iddialara sahip gönderileri (yani, henüz doğrulanmamış bilgileri) otomatik olarak bekleyen gönderilere taşıyabilir, böylece silinmeden önce incelenebilirler. Yöneticiler zaten gönderileri otomatik olarak reddedebilir ve hatta postları otomatik olarak engelleyebilirken, bu onların sahte içerik eğilimlerini tespit etmelerine ve yasaklar konusunda karar vermelerine yardımcı olabilir.

Facebook'un son çırpınışları! Hala yenilik peşindeler

Facebook, yöneticilerin, bir balığı "yağlı" olarak tanımlamak gibi aslında öyle olmayan ama başkaları tarafından zorbalık ve taciz olarak işaretlenebilecek içeriğe izin vermesine olanak tanıyan bir uzantıyı da test ediyor. Bu, yalnızca kaldırılmış bir grubu yönetmemiş veya ciddi bir politika ihlali yapmamış, aktif olarak dahil olan yöneticiler için geçerli olacak. Başka bir teste göre ise yöneticiler, topluluk üyelerine puan vererek katkıları ödüllendirebilecek. Örneğin, yeni gelenleri karşılamak veya faydalı ipuçları sağlamak için rozetler alabilirsiniz.

Değişiklikler hem olumlu katılımı teşvik etme çabası hem de Grupların bazen Facebook'un en büyük yanlış bilgi sorunlarının kaynağı olduğunun kabul edilmesi olarak görülebilir.

Instagram'da DM'den yürüme devri sona eriyor!
Allah rızası için bu TikTok kullanıcısına bir sadaka
Teknoloji ve Stil Buluşuyor: Fitness Eğitmeni Gözünden Huawei Watch GT 5 Deneyimi
Sonraki Haber