Elon Musk şimdi de tüm Twitter kullanıcılarından para almak istiyor!

Elon Musk ve Twitter birlikteliğinde sular durulmuyor. Şirket içinde bölünmeler yaşanırken platform, bir milyondan fazla kullanıcı kaybetti. Twitter'ın yeni patronu Elon Musk şimdi de tüm Twitter kullanıcılarından para almak istiyor. İşte detaylar...

Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması, son dönemin kuşkusuz en sansasyonel olaylarından birisi oldu. Satın aldıktan sonra Twitter şirketine bir lavabo ile girerek ilginç bir giriş yapan fenomen iş insanı, verdiği radikal kararlarla da adından söz ettirdi. Ancak görünen o ki bu keskin tavır olumsuz sonuçlar doğuruyor.

1 milyon kişi Twitter'ı bıraktı

Elon Musk, geçtiğimiz günlerde Twitter kullanımının tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını belirten bir tweet atmıştı. Ancak gerçeklerin bunun tam tersi olduğu ortaya çıktı. Bot Sentinel’e göre Musk başa geçtiğinden beri bir milyon Twitter kullanıcısı platformdan ayrıldı ve bu sayı her geçen saniye artıyor.

Elon Musk, geldiğinden beni köklü bir değişim düşüncesi ile hareket ediyor. Ücretsiz olmasıyla bilinen platform, Twitter Blue ile birlikte ücretli uygulamaya geçmişti. Görünen o ki Elon Musk, tüm platformu belirlenen bir ödeme planına tabi tutmak istiyor. Ancak bu düşünce başka bir kaosu ortaya çıkarıyor.

Twitter içindeki bazı çalışanlar, platformun tamamını ödeme planına zorlamanın şirket gelirlerinde önemli bir düşüş yaşatabileceğini düşünüyor. Öyle ki son çıkan veriler de bunu doğrular nitelikte. Öte yandan Elon Musk, cuma günü birçok Twitter çalışanını işten çıkarmıştı. Ancak, üzerinden çok geçmeden kovduğu bazı çalışanlarını geri getirmek istedi.

Facebook için tehlike çanları çalmaya başladı
Instagram’da video ve yaş dönemi başladı! Yeni süreç nasıl olacak?
Teknoloji ve Stil Buluşuyor: Fitness Eğitmeni Gözünden Huawei Watch GT 5 Deneyimi
Sonraki Haber