Yeni Batman oyununun detayları ortaya çıktı

Warner Bros.’un üzerinde çalıştığı yeni Batman oyununun detayları ortaya çıktı.

Batman Arkham serisinden sonra doğru düzgün bir Batman oyunu yayınlanmadı. Fakat bu durum yakında değişecek. Çünkü Warner Bros. sağlam bir Batman oyunu üzerinde çalışıyor. Bilindiği üzere daha önce Batman Arkham Shadow isimli bir yapımın Meta’nın sanal gerçeklik gözlüğü için geliştirildiği ortaya çıkmıştı.

Fakat bu duyuru oyun severleri çok fazla heyecanlandırmadı. Çünkü Meta’nın sanal gerçeklik gözlüğü o kadar geniş bir oyuncu kitlesine hitap etmiyor. Hal böyle olunca bu duyuru da hayal kırıklığı yaratmıştı. Çünkü herkes Batman Arkham serisinin devamı niteliğinde, tüm PC ve konsollarda oynanabilecek bir yapımın duyurulmasını bekliyordu.

Bu beklentiyi görmezden gelmeyen Warner Bros. PC ve konsollarda oynanabilecek sağlam bir Batman oyunu için kolları sıvadı.

Yeni Batman oyununun detayları ortaya çıktı

Ortaya çıkan bilgilere göre Warner Bros tarafından geliştirilme aşamasında olan yapım, The Batman filminden esinlenilerek geliştiriliyor. Peki bu ne anlama geliyor? Bilindiği üzere The Batman filmi, aksiyon tarafından ziyade, Batman’in dedektiflik yönünü ön plana alan bir filmdi.

Genel olarak yeni gelecek olan Batman oyununun da aksiyon yönünden ziyade dedektiflik öğelerinin ön planda olduğu bir yapım olması bekleniyor. Elbette oyun için ilk oynanış videoları ortaya çıkmadan bu konu hakkında yorum yapmak çok doğru olmayacaktır. Yine de bekleyip göreceğiz.

Football Manager 2024 kısa süreliğine tamamen ücretsiz oluyor
Borderlands filmi gişede çakıldı, yapım gösterimden kaldırıldı
iPhone 16 Pro Max şarj performansıyla komik duruma düştü
Sonraki Haber