Sony State of Play etkinliği ile hayal kırıklığı yarattı

Konsol sektöründeki en önemli isimlerden biri olan Sony, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği State of Play etkinliği ile beklentilerin çok gerisinde kaldı.

Sony şu aralar ağır eleştirilere maruz kalıyor. Bu durumun temel sebebi ise henüz PlayStation 5 sahiplerini heyecanlandıracak bir oyun duyurusu gelmemesi. Bilindiği üzere Sony kısa süre önce PlayStation 5 Pro’yu oldukça yüksek bir fiyat etiketiyle tanıtmıştı. Pek çok kişi oyun olmadan bu konsolun herhangi bir anlam ifade etmediğini vurguladı.

PS5 Pro tanıtımından sonra gözler State of Play etkinkliğine çevrilmişti. Fakat State of Play etkinliğinde de beklentiler tam olarak karşılanmadı.

Sony’nın duyurduğu oyunların büyük bir çoğunluğunun remastered olması oyun severlerde büyük hayal kırıklığına neden oldu.

Sony State of Play etkinliği ile hayal kırıklığı yarattı

State of Play’in tek tesellisi ise Sucker Punch tarafından duyurulan Ghost of Tsushima’nın devam oyunu Ghost of Yotei oldu.

Hali hazırda oyun severler Sony’den ciddi bir birinci parti oyun duyurmasını bekliyorlar. Bu yeni bir God of War ya da yeni bir The Last of Us oyunu olabilir. Şu anda PlayStation 5 oyun yönünden kısır bir görünüm sergiliyor. Zaten bu durum konsolun son dönemdeki satış rakamlarına da net bir şekilde yansımış durumda.

Assassin's Creed Shadows Bekleyenlere Kötü Haber
PS5’e özel olarak geliştirilen Ghost of Yotei Türkçe dil desteğiyle duyuruldu
Ünlü isimden şok açıklama: Apple Intelligence yapay zeka özellikleri fazla abartılıyor
Sonraki Haber