Rockstar GTA 6'nın ilk fragmanını Aralık'ta yayınlayacak!

Bloomberg'in haberinin doğru çıkması durumunda Grand Theft Auto VI ile ilgili resmi ayrıntıları çok ama çok yakında alabiliriz.

Haber kuruluşuna göre Rockstar Games, GTA serisinin bir sonraki oyununu bu hafta gibi erken bir tarihte duyurmayı planlıyor. Ayrıca Rockstar'ın 25. yıl dönümü kutlamaları kapsamında gelecek ay oyun için bir fragman yayınlayacağı bildiriliyor. GTA VI mevcut konsol grubu için en çok beklenen oyunlardan biri, özellikle de serinin beşinci ana bölümünün (Bloomberg'in belirttiği gibi tüm zamanların en çok satan ikinci video oyunu) 2013'te çıkmasından bu yana.

Rockstar henüz oyunu piyasaya sürmemiş olsa da, bazı hayranlar, bir bilgisayar korsanının 2022'de çevrimiçi olarak yüklediği bir sızıntı nedeniyle oyunun  ilk oynanış görüntülerine zaten bir göz atmış olabilir.

Rockstar GTA 6'nın ilk fragmanını Aralık'ta yayınlayacak!

Bu video bir GTA VI testinden 90 saniyelik oynanış içeriyordu. Oynanabilir iki kahramandan biri olan Lucia adında bir kadın karakter bir mağazayı soyuyor. Başka bir klip, diğer oynanabilir karakterin "Vice City Metro"ya bindiğini gösteriyor ve bu da hikayenin Rockstar'ın Miami'nin kurgulanmış versiyonunda geçtiğini gösteriyor. Geliştirici daha sonra sızıntının içeriğini doğrulamış ve oyunun yaratımının "planlandığı gibi" devam edeceğini söylemişti.

Rockstar, oyunu duyururken muhtemelen GTA VI'nın çıkış tarihini de açıklayacak ancak daha önce ana şirket Take-Two oyunun 2024'te çıkacağını ima etmişti.

Switch satışları azalmaya devam ederken Zelda, Mario ve Pikmin Nintendo'ya destek veriyor
Stranger Things Dead by Daylight'a geri dönüyor
GTA 6 çıkış tarihi ertelendi mi? Resmi açıklama geldi
Sonraki Haber