PS5’e özel olarak geliştirilen Ghost of Yotei Türkçe dil desteğiyle duyuruldu

Geçtiğimiz gün gerçekleşen State of Play etkinliğine Sucker Punch imzası taşıyan Ghost of Yotei damga vurdu. İşte detaylar.

Sucker Punch tarafından geliştirilen ve 2020 yılında satışa sunulan Ghost of Tsushima büyük bir başarı yakalamayı başarmıştı. Acaba bu yapımın devam oyunu ne zaman gelecek diye düşünürken, müjdeli haber State of Play etkinliğinde karşımıza çıktı.

Sony, Sucker Punch’ın yeni oyunu Ghost of Yotei’yi State of Play etkinliğinde tanıttı. Yapım Ghost of Tsushima’nın temelleri üzerine geliştiriliyor. Kendisine has bağımsız bir hikayesi bulunan yapımın dinamikleri ise büyük ölçüde Ghost of Tsushima ile aynı olacak.

Oyun severlerin de hatırlayacağı üzere Ghost of Tsusihima 13. Yüzyıl Japonya’sında geçiyordu. Bu sefer ise tarihle 17. Yüzyılı gösteriyor olacak.

PS5’e özel olarak geliştirilen Ghost of Yotei Türkçe dil desteğiyle duyuruldu

Oyunda Atsu isimli bir samurayı kontrol edeceğiz. Ghost of Yotei için yayınlanan tanıtım videosunda da Ghost of Tsushima’dan alışık olduğumuz enfes grafiklere ve olağanüstü manzaralara yer verilmiş.

Oyunun çıkış tarihi hakkında net bir bilgi olmasa da 2025 yılında çıkacağı videonun sonunda belirtiliyor. Bu arada Ghost of Yotei’nin de aynı Ghost of Tsushima gibi Türkçe altyazı desteğine sahip olacağını belirtelim.

Legacy of Kain Soul Reaver 1-2 Remastered tanıtıldı, Aralık’ta geliyor
GTA 6’dan sevindirici haber geldi
Türkiye’de motor satışları rekor kırdı
Sonraki Haber