Half Life 2 Episode 3 için ilk tanıtım videosu yayınlandı

Valve’den Half Life 3 duyurusu beklerken yayınlanan HL2 Episode 3 tanıtım videosu kafaları karıştırdı. İşte tüm detaylar.

Oyun tutkunları uzun bir süredir yeni Half Life oyununun tanıtılmasını bekliyorlar. Fakat Valve bu konuda çok da istekli değil. Aradan yıllar geçmiş olmasına rağmen Half Life 3’e dair resmi bir söylem gelmedi. Herkes Half Life 3’ü beklerken Valve sanal gerçeklik üzerine kurulu bir Half Life oyunu ile karşımıza çıkmıştı.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde Valve’e yakın kaynaklar, Half Life 3’ün geliştirme aşamasında olduğunu iddia etmiş, hatta oyunun bazı kodları sızdırılmıştı. Bu durum oyun dünyasında ister istemez bir heyecana neden oldu.

Half Life 2 Episode 3 için ilk tanıtım videosu yayınlandı

Half Life 3 gerçekten geliştiriliyor mudur bilinmez fakat HL2 Episode 3 yakında oyun severlerin beğenisine sunulacak. Fanlar tarafından şekillendirilen ve Project Borealis ismini taşıyan HL2 Episode 3’ün ilk tanıtım videosu da yayınlandı.

Bilindiği üzere Valve bu tarz fan yapımı işlere çok ses çıkartmıyor. Özellikle de yapım iyi bir seviyedeyse bu oyunun Steam üzerinden satılmasına da izin veriyorlar.

Yayınlanan tanıtım videosu görsel anlamda çok kötü görünmüyor. Fakat bu oyunun bir fan yapımı olduğunu unutmamamız gerekiyor. Sonuçta Valve’in kafasındaki devam hikayesi bundan çok daha farklı da olabilir. Dahası Valve bu oyunun yayınlanmasına engel de olabilir. Bekleyip göreceğiz.

GTA 6 çıkış tarihi ertelendi mi? Resmi açıklama geldi
Star Wars Jedi: Survivor PlayStation 4 ve Xbox One için çıktı!
Otomotiv sektöründe büyük panik, sektörün yüzde 50'si işten çıkarılabilir
Sonraki Haber