FC25 oyuncu reytingleri belli oldu, işte Arda Güler'in reytingi

Merakla beklenen futbol oyunu FC25'in oyuncu reytingleri ortaya çıktı. İşte milli yıldızımız Arda Güler'in reytingi.

Oyun dünyası, FC25'i merakla bekliyor. Futbol oyunları içerisinde herhangi bir rakibi bulunmayan yapım, her sene büyük ilgi görüyor. Özellikle de Ultimate Team adı verilen konseptte oyuncuların büyük paralar harcadığına şahit oluyoruz. Muhtemelen bu sene de aynı şeylere şahit olacağız. Ayrıca FC25'teki yeni geliştirmeler de futbol tutkunları tarafından merak ediliyor.

FC25 oyuncu reytingleri belli oldu, işte Arda Güler'in reytingi

FC25'in en çok merak edilen konularının başında ise şüphesiz ki oyuncu reytingleri geliyor. Her sene özellikle de Süper Lig'deki yıldız futbolcuların FC25 yeteneklerini heyecanla bekliyoruz. Oyundaki sızıntılar ile beraber sonunda bu da belli oldu. Oyuncu kartlarının ortaya çıkmasıyla Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yeni transferlerinin reytingleri sızdırıldı.

Buna göre Galatasaray'ın yeni transferi Gabriel Sara, 76 reyting ile oyuna başlıyor. Takımın önemli yıldızları Mauro Icardı 83, Lucas Torreira 83, Zaha 81 ve Davinson Sanchez 80 reytinge sahip.

Fenerbahçe'de En Nesyri 83, Tadic 83, Fred 81 ve Saint-Maximin 80 reyting ile oyuna başlıyor. Beşiktaş'ın yeni transferi Rafa Silva ise 83 ile kendi takımının en iyisi. Onu 82 ile Immobile ve 77 reyting ile Paulista takip ediyor.

Türk futbolseverlerin en çok merak ettiği isim ise şüphesiz Arda Güler. Euro 2024'te de harikalar yaratan milli yıldızımızın FC25 reytingi 78 olarak belirlenmiş. Bu biraz hayal kırıklığı yaratsa da Arda'nın oyundaki potansiyali oldukça yüksek. 

Half Life 3 geliyor, geliştirme aşaması doğrulandı
PlayStation kumandanızı eskidi diye atmayın, en eskisi 1.2 milyon TL’ye satıldı
iPhone 16 Pro Max şarj performansıyla komik duruma düştü
Sonraki Haber