Diablo 4 çıkış tarihi belli oldu!

Oyun dünyasının en önemli serilerinden biri olan Diablo, yeni macerasına kavuşmak için geri sayıma geçerken, bir duyum kanalı oyunun çıkış tarihi hakkında ortaya ilginç bir iddia attı.

Pek çok sektörün olduğu gibi, oyun dünyasının da pandemiden etkilendiği bir gerçek. Özellikle son birkaç senedir son derece sönük geçen oyun fuarları, bu yıldan itibaren biraz daha hareketlenip eski günleri anımsatmaya başlayacaktır. Tabi oyun firmalarının da yavaş yavaş yeniden form tutmaya başladıklarını söyleyebiliriz. Nitekim geçtiğimiz haftalarda satışa sunulan Call of Duty: Modern Warfare II bile, oyunseverlerin yeniden moda girmelerine önemli bir katkı sağladı.

İşte bir döneme damgasını vuran ve hala hatırı sayılır bir hayran kitlesinin sahibi olan Diablo’dan güzel haberlerin gelmesini de bu bakış açısıyla değerlendirebiliriz. Bugüne kadar birçok farklı sızıntıyla gündeme gelen Diablo 4, yakın bir zamanda satışa sunulacak.

Diablo 4 çıkış tarihi belli oldu!

Her ne kadar henüz oyunu geliştiren şirketten herhangi bir açıklama gelmese de, sektörün önde gelen duyum hesaplarından biri olan bir duyum kanalı, Diablo 4’ün 2023 yılının Şubat ayında beta çalışmalarına başlayacağını, oyunun tam sürümünün ise Nisan ayında satışa sunulacağını iddia etti.

Aslında bugüne kadar gelen sızıntılara baktığımız zaman, söz konusu tarihlerin son derece akla yatkın olduğunu görüyoruz. Öte yandan iddialarını sürdüren duyum kanalı, oyunun PC, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için satışa sunulacağını da belirtti.

Call of Duty: Modern Warfare II liderliği kimseye kaptırmıyor
PlayStation VR2’nin hem fiyatı hem de çıkış tarihi açıklandı
Samsung Galaxy S25 Ultra tasarımı belli oldu
Sonraki Haber