Destiny 2’de Claws Of The Wolf ve God Rolls nasıl elde edilir.

Iron Banner geri döndü ve çok isteyeceğiniz ölümcül bir darbeli tüfeğin yeniden canlandırılmış bir versiyonunu getiriyor.

Destiny 2'nin The Final Shape güncellemesinin ardından her şey gibi Iron Banner da değişti. Artık bir haftalık yerine iki haftalık bir PvP etkinliği olan Iron Banner, mevcut ödül havuzuna iki eski silah ekledi; bunlar yeni yetenekler ve yeni kombinasyonlara sahip. Bunlardan ilki olan Claws Of The Wolf , yüksek hedef yardımı ile oldukça ölümcül bir darbeli tüfek ve önümüzdeki iki haftalık rekabet sürecinde bazı kafa vuruşları yapmanıza yardımcı olabilir.

Claws Of The Wolf’u Iron Banner'larda elde etmek oldukça kolay. En basit yol, Iron Banner maçlarını oynamak; her maçla birlikte rastgele bir silah veya zırh düşme ihtimali bulunuyor ve bu düşüşlerden biri Claws Of The Wolf  olabilir. Birkaç maç oynayarak iki tane edindim bile. Üstelik, tamamlanması gereken birçok Zirve ödülü ve Iron Banner meydan okuması olduğundan, fazla düşünmeden birkaç tane almanız yüksek olasılık.

Eğer  bu yolla elde edemezseniz, Iron Banner itibarı seviyenizi yükselterek kesin bir Claws Of The Wolf  alabilirsiniz. İtibar seviyesi 4'teki ödül, bu darbeli tüfeklerden biri ve koleksiyonlarınıza ekleniyor. Bu noktadan sonra, rastgele Iron Banner karşılaşmalarında düşebilir ve ayrıca bu karşılaşmalarda Lord Saladin'e odaklanarak daha fazla Claws Of The Wolf  elde edebilirsiniz.

Diğer itibar satıcıları gibi, Saladin de engramları belirli silah düşüşlerine odaklama yeteneği sunuyor, böylece ne alacağınızı seçebiliyorsunuz (ancak maliyet, engramların rastgele bir öğe bırakmasına izin vermekten daha yüksek). Yani Claws Of The Wolf 'ni aldıktan sonra, stoğunuzdaki Iron Banner engramlarını yeni düşüşler için kullanabilir ve istediğiniz rulo kombinasyonunu elde edebilirsiniz.

Claws Of The Wolf,  PvP için ideal kombinasyonları sizin oyun tarzınıza ve hedeflerinize bağlı olarak değişebilir. Genel olarak, namlu ve şarjör seçimlerinde Menzil ve Stabilite gibi istatistikleri tercih etmelisiniz. Claws Of The Wolf 'un ana avantajı, mermilerinin çok güçlü olmamasına rağmen, son derece hızlı ve oldukça isabetli ateş etmesidir. Bu nedenle, gövde vuruşları isabetliliği artıran ve hassasiyet hasarını artıran Headseeker ve hasar verdikçe geri tepme ve titremeyi azaltan Zen Moment gibi yeteneklerle kombinlenmesi, Claws Of The Wolf 'un mevcut isabetliliğini destekler. Rampage, öldürme başına geçici olarak hasar artışı sağlar ve bu, ikincil hedefleri indirmenize yardımcı olabilir.

Destiny 2'de Claws Of The Wolf için en iyi PvE kombinasyonları şöyle:

Namlu: Arrowhead Break 

Bu namlu, geri tepme kontrolünde +30 ve kullanım kolaylığında +10 sağlar. Bu, silahın daha istikrarlı ve kullanımı kolay olmasına yardımcı olur.

Şarjör: Flared Magwell 

Bu şarjör, yeniden doldurma hızını +15 ve istikrarı +5 artırır. Bu da silahın daha hızlı dolmasını ve daha kararlı olmasını sağlar.

İlk Yetenek: Repulsor Brace 

Bu yetenek, bir Void zayıflatılmış hedefi yok ettiğinizde size bir kalkan verir. Bu, özellikle kalabalık düşman gruplarıyla mücadele ederken hayatta kalma şansınızı artırır.

İkinci Yetenek: Destabilizing Rounds 

Bu yetenek, son vuruşlarınızın yakınlardaki hedefleri Volatile (uçucu) hale getirmesine neden olur. Volatile olan hedefler, patlayarak çevrelerindeki diğer düşmanlara zarar verir, bu da kalabalık düşmanları etkisiz hale getirmek için mükemmeldir.

Masterwork: Yeniden Doldurma Hızı 

Bu masterwork, silahın yeniden doldurma hızını artırarak daha hızlı bir şekilde tekrar ateş etmeye hazır hale gelmenizi sağlar.

Bu kombinasyon, Claws Of The Wolf’u PvE içeriklerinde son derece etkili hale getirir. Özellikle Void tabanlı yapıların avantajlarını kullanarak, büyük düşman gruplarını hızlı ve verimli bir şekilde temizlemenize olanak tanır.

Dragon Age: The Veilguard'da "Ölümsüzlük" Ayarı Bulunuyor
Baldur's Gate 3, yeni Dungeons & Dragons kurallarına ilham verdi
Citroen C3 fiyatları öyle bir seviyeye düştü ki! İki Ami parasına C3 fırsatı
Sonraki Haber