Cyberpunk 2077 için çok güzel haberler var!

Oyun dünyasının başarılı isimlerinden biri olan Cyberpunk 2077 için güzel haberler peşi sıra geliyor.

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 oyununu genişletmek için büyük bir adım atıyor. 21 Eylül'de, oyunu sahibi olan herkes için ücretsiz olan 2.0 güncellemesi yayınlanacak. Bu güncelleme, oyuna önceden görülmeyen yeni beceri ağaçları ve avantajları ekliyor. Oyunun evrenindeki polis sistemini de kökten değiştirerek daha anlaşılır ve basit kurallar üzerine çalışacak şekilde yeniden tasarlanıyor.

Oyunda gerçekleştirilen her türlü suç faaliyeti cezalandırılıyor. Özellikle, oyundaki runner'lara karşı polisler harekete geçiyor ve sorgusuz sualsiz, siber psikozdan muzdarip bireyleri ortadan kaldırıyorlar. Oyunun arayüzünde, oyunculara polislerin ne kadar yakın olduğunu gösteren bir Sıcaklık (Heat) sistemi bulunacak. Eğer bu seviye en üst düzeye, yani 5 yıldıza ulaşırsa, oyuncular Max Tac adlı bir mini-boss ile karşı karşıya gelecekler. Oyuncular, polisten kaçmayı seçerlerse, yol engelleri ve otomobil kovalamacalarıyla karşılaşacaklar. Polis oyuncuyu yakalarsa, ne teslim olabilecekler ne de rüşvetle kurtulabilecekler. Fakat, polisi atlatmayı başarırlarsa, NPC'lerin sahneden ayrılmaya başlamasıyla güvende olduklarını anlayacaklar.

Cyberpunk 2077 için çok güzel haberler var!

2.0 güncellemesi aynı zamanda oyunculara, araçlarından düşmanları etkisiz hale getirmek için yeni yöntemler sunuyor. Artık motosikletlerinin arkasından ya da otomobillerinin ön camından ve yan camından silahlarını kullanabilecekler. Ayrıca, bazı göçebe otomobiller için monte edilmiş yeni silahlarla da tanışacaklar. Diğer yandan, netrunner karakterleri, düşmanların otomobillerini hackleyip patlatabilecekler. Bu güncelleme aynı zamanda kullanıcı arayüzü ve deneyimini iyileştiriyor, yeni eşyalar, el işçiliği değişiklikleri ve yeni radyo istasyonları sunuyor.

Oyunun Phantom Liberty adlı genişletme paketi ise 26 Eylül'de oyuncularla buluşacak. Bu genişletme, oyuna tamamen yeni bir hikaye, karakterler - Idris Elba'ya benzer bir karakter dahil - ve görevler ekliyor. Phantom Liberty, oyunculara 30 dolar karşılığında sunulacak.

Nintendo Switch 2 hakkında gelen bilgiler bir hayli heyecan verici
Yeni Xbox modellerinin çıkış tarihi belli oldu
Samsung Galaxy S25 Ultra tasarımı belli oldu
Sonraki Haber