Borderlands filmi gişede çakıldı, yapım gösterimden kaldırıldı

Oyun dünyasında büyük satış başarılarına imza atan Borderlands’in film uyarlaması gişede adeta çakıldı. İşte tüm detaylar.

Bu yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan Borderlands, bir anda en büyük fiyaskolardan birisine dönüştü. Pazarlama bütçesiyle birlikte 200 milyon dolar gibi bir maliyeti olan yapım, gösterimde kaldığı süre içerisinde 30 milyon dolar gibi bir hasılata imza attı.

Film vizyona girmeden önde yayınlanan eleştiri ve inceleme yazıları oldukça acımasızdı. Bu durum filmin gişe başarısını çok olumsuz etkiledi. Filmin IMDB puanları da dibe vurunca gişede hezimet kaçınılmaz oldu.

Borderlands filmi gişede çakıldı, yapım gösterimden kaldırıldı

Gişede yokları oynayan Borderlands filmi, apar topar yayından kaldırıldı. Yapımcı ekip gişede aradığını bulamayınca dijital yayıncıların kapısını çaldı. Sonuç olarak film hali hazırda Amazon, Apple TV gibi platformlarda izleyici ile buluşmuş durumda.

Filmin bu kadar başarısız olmasının faturası yönetmene kesildi. Kadrosunda hayli tanınmış isimleri barındıran yapım, oyundaki senaryoya paralel bir içerikle seyirci karşısına çıkmayınca ister istemez tepki çekti.

Buna bir de filmdeki açıların yetersizliği eklenince başarısızlık kaçınılmaz oldu. Bu başarısızlıkla birlikte üçleme olarak planlanan Borderlands serisi, doğmadan tarihin tozlu sayfalarına kaldırıldı diyebiliriz. Keza bu kadar büyük bir hezimetin arından yapımcı ekibin tekrardan 200 milyon dolarlık bir bütçeyi batırması çok olası görünmüyor.

Nintendo Switch 2’nin satış tarihi sızdırıldı
Galatasaray bir ilke imza atıyor, RAMS Park EA Sporst FC 25'e geliyor
Samsung Galaxy S25 Ultra tasarımı belli oldu
Sonraki Haber