Assassin’s Creed Codename Red’in çıkış tarihi sızdırıldı

Oyun dünyasının büyük bir merakla beklediği yeni Assassin’s Creed macerasının muhtemel tarihi ortaya çıktı.

Birkaç ay önce Ubisoft, feodal Japonya atmosferinde geçen ve büyük bir beklenti oluşturan oyunu Assassin's Creed Codename Red'ın duyurusunu yaptı. Şimdiyse, bir Ubisoft yetkilisinin LinkedIn gönderisine dayanarak oyunun 2024 yılında piyasaya sürülme olasılığı duyuldu.

Twitter kullanıcısı Access The Animus tarafından paylaşılan gönderi, Ubisoft'un İş Geliştirme ve Marka Ortaklığı ekibinin bir üyesine ait. Paylaşılan bu Japonca LinkedIn gönderisine göre, Ubisoft, gelecek yıl çıkması planlanan yeni Assassin's Creed oyunu için sponsor arayışında.

Assassin’s Creed Codename Red’in çıkış tarihi sızdırıldı

Ubisoft yöneticisi tarafından, "Assassin's Creed, çoklu medya alanında genişlemeye devam ediyor; podcast'ler ve manga serileri gibi. 2024'ün en büyük gişe rekortmeniyle ortak olmaya ne dersiniz?" şeklinde bir ifade kullanıldı. Bu açıklama, yeni AC oyununun 2024 yılında piyasaya sürüleceği şeklinde yorumlandı. Oyunun geliştirilmesi sürecinde, daha önce Assassin's Creed Odyssey'yi geliştirmiş olan Ubisoft Quebec ekibi rol alıyor.

Elimizdeki bilgilere göre, Assassin's Creed franchise'ının en son oyunu, üçüncü şahıs oynanışını, açık dünya haritasında RPG mekaniklerini ve güçlü bir hikayeyi muhafaza edecek. Bu haberler, Ubisoft'un Assassin's Creed 4: Black Flag'in yeniden yapımı üzerinde çalıştığını duyurmasının ardından geldi. Bu bilgiler, Codename Red'ın franchise'ın tarihindeki en büyük gişe rekortmeni olabileceğini düşündürüyor. Yeni AC oyununun çıkışıyla birlikte 2024, Assassin's Creed hayranları için oldukça heyecan verici bir yıl olacak gibi görünüyor. Ancak, resmi bir çıkış tarihi henüz duyurulmadığı için tüm bu bilgilerin şimdilik bir spekülasyon olduğunu unutmamalıyız. Ubisoft'un ilerleyen dönemlerde daha fazla detayı bizimle paylaşacağını biliyoruz.

Black Panther oyunu geliyor!
Nintendo Switch rekor üstüne rekor kırıyor
iPhone 16 ilk hafta satış sayısı açıklandı, ciddi düşüş var
Sonraki Haber