100 KM'de 3.3 lt yakıyor, bu otomobil yakıtı adeta kokluyor

Çinli sofistike off-road SUV markası JAECOO, benzersiz bir maratona imza attı.

%139'luk başarı oranıyla toplam 1.353 km menzile ve 125.2 km’lik,  tamamen elektrikli sürüş menziline ulaşan JAECOO 7 PHEV, 3.3 lt/100 km ultra düşük yakıt tüketimiyle kalitesini tüm dünyaya kanıtladı. Çin’in Guangzhou kentinden yola çıkan ve İtalya, Malezya, Meksika, Suudi Arabistan, İspanya, Türkiye ve İngiltere'den medya mensuplarını bir araya getirerek adeta tam yedi ülkeyi kapsayan uluslararası bir maratona dönüşen JAECOO 7 PHEV’in yolculuğu, JAECOO’nun üstün teknolojilerini bir kez daha gözler önüne serdi.

Ekim ayında düzenlenen JAECOO Uluslararası Kullanıcı Zirvesi ile birlikte, markanın ultra yüksek menzilli yeni şarj edilebilir hibrit modeli JAECOO 7 PHEV, dünyanın dört bir yanındaki yedi ülkeyi birbirine bağlayan yeni bir maraton yolculuğuna çıktı ve üstün verimliliğini tüm dünyaya kanıtladı. Bu meydan okuma, kullanıcılara gerçek kullanım koşullarını mümkün olduğunca yakından yansıtmayı amaçlarken, testteki her JAECOO 7 PHEV, 3 ile 4 yolcu taşıyarak aracın ağırlığını artırdı. Böylece en gerçek sürüş deneyimi ve sürüş şartları elde edildi.

7 ülkeden oluşan maraton JAECOO’nun ultra yüksek verimliliğini gözler önüne serdi!

JAECOO 7 PHEV bu mücadelede ek yakıt ikmali yapmadan, 1.353 km’lik  maksimum menzile ulaşarak etkileyici uzun menzil becerilerini gözler önüne serdi. Böylece yeni enerji sektöründeki lider konumunu bir kez daha kanıtlamış oldu. JAECOO 7 PHEV, test boyunca şarjı bitik halde 100 kilometrede sadece 3.3 litre ile dikkate değer bir tüketim değerine ulaştı. Kullanıcılar JAECOO 7 PHEV’i şehir içi yolculuklarında bir elektrikli araç gibi kullanabiliyor ve tamamen elektrikli bir otomobilin pürüzsüz ve akıcı sürüş deneyiminin tadını çıkarabiliyor. Uzun yolculuklarda veya kısıtlı şarj koşullarında ise akaryakıtla çalışan bir araç olarak kullanılabiliyor ve her sürüş senaryosuna uygun sürüş deneyimi sunuyor.

JAECOO7 PHEV 125.2 km’lik sadece elektrikli sürüş menziliyle beklentilerin ötesine geçti!

JAECOO 7 PHEV, bu uzun mesafe maratonunda 125.2 km’lik tamamen elektrikli sürüş menziline ulaştı ve daha önce açıklanan 90 km’lik elektrikli sürüş değerini önemli ölçüde aşarak %139'luk gerçek bir yaşam başarı oranı elde etti. Bu da beklentilerin ötesine geçerek tamamen elektrikli sürüş potansiyelini gözler önüne serdi. Bu mücadelenin başarıyla tamamlanması, çevre dostu seyahate olan bağlılığı temsil ederken, JAECOO 7 PHEV'in elektrikli sürüşteki yeteneklerini tam olarak doğruluyor ve teknolojiyle verimliliğin uyumunu bir kez daha gözler önüne seriyor.  Bütün bunların ötesinde ise batarya enerji yoğunluğu, motor verimliliği ve araç tasarımı optimizasyonunda kaydedilen gelişmeleri somut olarak kanıtlıyor ve JAECOO’nun üstün sürüş deneyimini beklentilerin ötesine taşıyor.

Tamamen elektrikli sürüş moduyla pürüzsüz, akıcı ve çevreci bir sürüş deneyimi!

JAECOO 7 PHEV, test sırasında tamamen elektrik modunda mükemmel bir hızlanma performansı sergileyerek, pürüzsüz güç üretimiyle ilk hareket anından itibaren güçlü bir performans ortaya koyuyor. Tamamen elektrikli sürüş modunda, iç mekan sessiz ve gürültüsüz kalırken, sıfır emisyonla huzurlu ve çevre dostu bir sürüş deneyimi sunan JAECOO 7 PHEV, günlük işe gidip gelme sürüş koşullarında tamamen elektrikli seyahatin uygulanabilirliğini ve üstünlüğünü kanıtlayarak sıfır emisyonlu ulaşım için yeni bir dönüm noktası oluşturuyor.

JAECOO 7 PHEV'in üstün performansını; benzersiz termal verimlilik, gelişmiş menzil, düşük karbon emisyonları ve yüksek batarya güvenliği sunan, Süper Hibrit Sistem (SHS) destekliyor. Bu sistem, verimlilik, enerji tasarrufu, çevre koruma ve güvenliğini bir araya getirerek, kullanıcıların menzil kaygısının üstesinden gelmelerine yardımcı olurken, aynı zamanda mükemmel bir sürüş deneyimi sunuyor. JAECOO 7 PHEV'deki SHS (Süper Hibrit Sistem), günümüzün hızla gelişen otomotiv endüstrisinde JAECOO'nun üstün teknolojik seviyesini vurguluyor.

Chery bunu da yaptı, uçan arabası yakında yollarda olacak
Elektrikli otomobilde devrim, artık şarjınız bitmeyecek
WhatsApp telefon değiştirme sırasında kaybolan numaralar problemine son veriyor
Sonraki Haber