Yeni Tesla Model 3 tanıtıldı! Tek kelimeyle efsane!

Tesla Model 3’ün yeni nesli tanıtıldı. Birçok geliştirmeyle gelen Yeni Tesla Model 3’ü görenler ise tek kelimeyle efsane yorumunda bulundu.

Tesla, otomobil dünyasında yeni bir dönemi başlatan Model 3'ün yeni nesil versiyonunu resmen tanıttı. Yenilikçi tasarımı ve teknolojik özellikleriyle dikkat çeken bu yeni Model 3, sürücü ve yolcularına daha fazla konfor ve performans sunmayı hedefliyor.

Yeni Model 3'ün dış tasarımında en dikkat çekici değişikliklerden biri arka aydınlatma sistemi oldu. Artık C harfi şeklindeki arka ışıklandırma ile aracın arkası daha modern ve çekici bir görünüme kavuştu. Ayrıca araç, yaklaşık olarak 2.5 cm uzamış durumda, bu da daha fazla iç mekan alanı sunuyor.

Yükseklik ve genişlik konusunda da önemli gelişmeler mevcut. Yeni Model 3'ün yüksekliği 1.441 mm, genişliği ise 2.089 mm olarak açıklandı. Bu sayede sürücüler daha geniş ve ferah bir iç mekanda seyahat edebilecekler.

Yeni Tesla Model 3 tanıtıldı! Tek kelimeyle efsane!

İç mekana geldiğimizde ise karşımıza çıkan devasa 15.4 inçlik dokunmatik ekran oldukça etkileyici. Bu ekran, sürücülere aracın bütün kontrolünü sağlama imkanı sunuyor ve klasik bir gösterge ekranına gerek kalmıyor. Bu sayede sürücüler, bilgi ve eğlence sistemlerini rahatça yönetebiliyorlar.

Ancak sadece ön koltuklarla sınırlı kalmayan teknolojik yenilikler, arka koltuklarda seyahat edenleri de memnun edecek nitelikte. Orta konsolun arka kısmında yer alan 8 inçlik ekran, arka koltuk yolcularına da bilgi ve eğlence imkanı sunuyor. Bu, uzun yolculuklarda arka koltuklardaki yolcuların vakitlerini daha keyifli hale getiriyor.

Yeni Model 3'ün menzil mesafesi de bir önceki nesle göre artmış durumda. Söz konusu otomobilin RWD versiyonu 554 kilometre, LR versiyonu ise 678 kilometre menzil sunuyor. Ayrıca hızlı şarj özelliği sayesinde 15 dakikalık şarj ile 282 kilometreye kadar menzil elde edilebiliyor. Performans konusunda da iddialı olan yeni Model 3, RWD versiyonunda 6.1 saniyede, LR versiyonunda ise sadece 4.4 saniyede 0-100 km/s hızlanmasını sağlamayı başarıyor.

TOGG şimdiye kadar kaç adet T10X teslimatı yapıldığını açıkladı
Doblo’yu falan unutun! Sudan ucuz hafif ticari TOGG geliyor, işte fiyatı!
GTA 6 çıkış tarihi ertelendi mi? Resmi açıklama geldi
Sonraki Haber