JAECOO uygun fiyatıyla ortalığı karıştırdı

Çinli sofistike off-road SUV markası JAECOO Türkiye pazarına giriş yaptığı yaklaşık 2 aylık süreçte güçlü yetkili satıcı yapılanması ve müşterileri ile düzenlediği teslimat törenleri ve özel off-road deneyimi aktiviteleriyle dikkat çekmeye devam ediyor.

JAECOO,  “önce müşteri” vizyonuyla ilk JAECOO 7 sahibi müşterileri için İstanbul ve Adana'da toplu teslimat törenleri gerçekleştirdi. Ayrıca daha fazla kullanıcının JAECOO 7'nin cazibesini bizzat deneyimleyebilmesi için ülke genelinde test sürüşü etkinlikleri düzenledi. JAECOO yetkili satıcısı Baykoç, Ankara'da iki günlük heyecan verici bir off-road sürüş deneyimi aktivitesi  düzenledi. Yüzlerce kullanıcı büyük bir heyecanla bu etkinliğe katıldı ve üst düzey arazi SUV modeli JAECOO 7’nin üstün performansı ve 4 çeker sistemli  sürüş deneyiminin tadını çıkardı.

JAECOO’nun ilk üst düzey Off-Road SUV modeli JAECOO 7, Türkiye pazarına gireli yaklaşık 2 ay olmasına karşın bu kadar kısa süre içerisinde çok sayıda övgü almayı başardı. Bununla birlikte JAECOO 7, üstün kalitesi, heybetli görünümü ve güçlü performansı ile satışlarını sürekli olarak artırmaya devam ediyor. JAECOO kullanıcılarına yapılan her teslimat bir söz niteliği taşıyor her araç sahibi JAECOO'nun en sadık ortağı haline geliyor. Bu noktada JAECOO, araç sahipleri için İstanbul ve Adana'da toplu teslimat törenleri gerçekleştirdi. Ayrıca daha fazla kullanıcının JAECOO 7'nin cazibesini bizzat deneyimleyebilmesi için ülke genelinde test sürüşü etkinlikleri düzenlendi. Bunun dışında JAECOO, kullanıcılar için özel olarak J-CLUB'ı kurdu ve JAECOO ailesine daha fazla üye kabul ederek genişlemeye devam ediyor. Tüm bu atılımlar kullanıcıların JAECOO 7 ile gerçekleştirdikleri üstün performans ve sürüş konforu deneyimini geliştirirken, aynı zamanda marka ile müşteriler arasındaki bağı da güçlendiriyor.

J-CLUB bir otomobilden çok daha fazlasını yaşam tarzıyla bütünleştiriyor!

JAECOO bir otomobilden çok daha fazlasını sunarak, aynı zamanda bir yaşam tarzının da sembolü haline geliyor. JAECOO, pazara giriş yaptıktan sonra prestijli kullanıcıları için hem şehirde hem de açık arazide keyifli ve çok yönlü bir yaşam tarzı yaratmaya kendini adamış durumda. Bu vizyonla JAECOO markası, kullanıcılarla daha yakın bir bağ kurmak, yakın arkadaş olmak ve onlarla birlikte renkli bir yaşam deneyimi yaratmak üzere J-CLUB'ı kurdu. J-CLUB sadece basit bir iletişim platformu değil, aynı zamanda dinamik ve yaratıcı bir yaşam çemberi. J-CLUB’da kullanıcılar birbirlerinin hikayelerini ve deneyimlerini paylaşabiliyor ve ayrıca yaşamın sonsuz olanaklarını birlikte keşfedebiliyor. İster macerayı seven bir off-road tutkunu isterse de kaliteli yaşam peşinde koşan prestijli bir şehir kullanıcısı olsun J-CLUB'da herkes kendi beklentisine karşılık bulabiliyor. J-CLUB, gelecekte bir dizi heyecan verici kullanıcı etkinliği düzenlemeye ve daha fazda kullanıcı dostu avantajlar ve ayrıcalıklar sunmaya devam edecek. JAECOO ayrıca, J-CLUB'a daha fazla insanın katılıp bu heyecan verici ve zorlu yolculuğa çıkacağını ve “Bir Otomobilden Çok Daha Fazlası” anlayışıyla çok sayıda harika anı biriktireceğini öngörüyor.

JAECOO, düzenli araç teslim törenleri ile kullanıcıları son derece önemsiyor

JAECOO 7'nin güçlü satışları, ülke genelinde birçok bayide bir dizi toplu teslimat törenini tetikledi. Bu noktada JAECOO Adana yetkili satıcısı Tekbaş’ta kısa bir süre önce araç teslim töreni düzenledi. Bursa, Denizli ve diğer illerdeki  JAECOO yetkili satıcıları da yakın bir zaman içinde kullanıcıların teslimat mutluluğunu paylaşmak üzere benzer şekilde törenler düzenlenecek. Titizlikle düzenlenen teslimat alanlarından özenli hediyelere, profesyonel teslimat açıklamalarından çok sayıda hizmete kadar her ayrıntı JAECOO'nun üst düzey kentsel arazi markası olarak güvenini ve  aynı zamanda kullanıcılara gösterdiği özen ve saygıyı yansıtıyor. J-CLUB'a katılan her kullanıcı, JAECOO ile yeni bir yaşam yolculuğuna başlayacak, benzer düşünen kullanıcılarla tanışacak ve sürüş dışında yaşam anıları da paylaşabilecek.

Ankara'nın heyecan verici off-road test sürüşü ile en üst düzey deneyim

JAECOO yetkili satıcısı Baykoç, Ankara'da iki günlük heyecan verici bir off-road sürüş deneyimi aktivitesi  düzenledi. Yüzlerce kullanıcı büyük bir heyecanla bu etkinliğe katılarak bu üst düzey arazi SUV modeli JAECOO 7’nin üstün performansının ve 4-çeker sistemiyle off-road sürüş deneyiminin tadını çıkardı. Şehrin yeni nesil prestijli kullanıcıları için tasarlanan JAECOO7, JAECOO'nun "Klasikten Gelen, Klasiğin Ötesine" marka konseptini mükemmel bir şekilde yorumluyor. JAECOO, gelişmiş ARDIS - Tüm Zeminlerde Akıllı Sürüş Sistemi ile çok sayıda karmaşık yol koşuluyla kolaylıkla başa çıkabilen ve benzersiz arazi sürüş özellikleri ortaya koyan yedi farklı sürüş modu sunuyor. Akıllı sürüş kokpiti ise, kullanıcılara gelişmiş konfor ve güvenlik sağlıyor. 540 derecelik gelişmiş görüş sistemi ve holografik görüntü ile birleştirilen W-HUD arazi tipi baş üstü gösterge, sürücülerin net görüş ve zengin bilgi içeriği ile odaklanmasını kolaylaştırıyor. 21 adet gelişmiş sürüş destek sistemi (ADAS) ve yüzde 80'in üzerinde yüksek dayanımlı çelik içeren kafes tipi gövde, gelişmiş sürüş güvenliği için sağlam bir temel sağlıyor. Bununla birlikte 8 hoparlörlü SONY surround ses sistemi ve 64 renkli ortam aydınlatması, sürükleyici, konser düzeyinde bir deneyim yaratıyor. Konfor tarafında ise ısıtmalı ön ve arka koltuklar, 50 W kablosuz hızlı şarj ve sessiz iç mekan, lüks, konfor ve sürüş keyfini tamamlıyor. Test sürüşüne katılan kullanıcılar, bu aracın sadece arazi maceralarına yönelik arzularını tatmin etmekle kalmadığını, aynı zamanda kaliteli bir yaşam tarzı da sunduğunu ifade etti. Söz konusu katılımcılar, JAECOO etkinliklerine katılmak ve markayla birlikte büyümek için daha fazla fırsat olmasını temenni ediyor.

JAECOO, kullanıcılarla birlikte off-road ekosistemi oluşturuyor

JAECOO markası her zaman “Türkiye'de, Türkiye İçin” marka felsefesiyle hareket ediyor. Marka, yalnızca yerel kullanıcıların ihtiyaçlarını derinden anlayarak onların ihtiyaçlarını gerçekten karşılayan ürünler ve hizmetler oluşturabileceğinin bilincinde. JAECOO, J-CLUB'u kurarak ve sürekli büyümesini sağlayarak gelecekte Türkiye'de daha güçlü bir kentsel off-road dalgası ve dinamik bir arazi kullanıcı kitlesi için yeni bir off-road ekosistemi oluşturacağına inanıyor. Çinli marka, gelecekte daha fazla kullanıcıya en ileri teknolojiyi ve en konforlu sürüş deneyimini sunmak üzere yeni ürünler sunmaya devam edecek. JAECOO, ister kalabalık şehir sokaklarında, isterse de engin vahşi doğada olsun, kullanıcıların en güvenilir ortağı olarak bilinmeyeni keşfetmeleri ve hayallerinin peşinden gitmeleri için onlara eşlik edecek.

Yerli elektrikli otomobillere bir yenisi daha eklendi; ReeV Fancy
Yeni Renault Captur Türkiye'de satışa çıkıyor, işte fiyatı
Vivo uygun fiyatlı iki yeni model tanıttı
Sonraki Haber