Dacia Duster satmaya devam ediyor: Elde kalanları uygun fiyattan veriyor

Bildiğiniz gibi Duster modeli artık Renault çatısı altına geldi. Ancak Dacia, hala elde kalan Duster modellerini satmaya devam ediyor.

Bildiğiniz üzere Dacia'nın en popüler modeli Duster, artık Renault çatısı altında satılıyor. Yeni tasarım yapısıyla çok daha haşmetli görünen Duster'ın fiyatları da artmış durumda. Ancak enteresan bir şekilde Dacia da Duster satmaya devam ediyor. Elde kalan son araçlarını uygun fiyattan vermeye başlayan marka, tüketicileri kendisine çekmeye devam ediyor. Ancak elbette markanın elinde ne kadar Duster kaldı bunu bilmiyoruz. Yine de bu haberimizde sizlerle beraber Dacia cephesinde satılan Duster modellerinin versiyon seçeneklerini ve güncel fiyat listesini mercek altına alıyor olacağız.

Araç baz donanım seviyesinde 100 beygir gücünde olan benzinli bir motorla beraber geliyor. Bu motora elbette ki manuel şanzımanın eşlik ettiğini söyleyelim. Performans noktasında vasatı aşmayı başaran araç, diğer donanım paketlerinde daha güçlü 150 beygir motor seçeneğine ev sahipliği yapıyor. Dacia Duster'ın donanım seçenekleri ve fiyatlarına hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

Popüler Haberler