Citroen Ami ile Renault Clio çarpıştı, Ami'nin kazadan haberi yok Clio pert oldu

Şuanda satışta olan en uygun fiyatlı elektrikli araçlardan birisi olan Citroen Ami, Renault Clio ile çarpıştı. Sonuç ise sizleri çok şaşırtacak. Clio resmen pert oldu.

Bildiğiniz gibi Citroen Ami, satılan en uygun fiyatlı elektrikli araçlardan birisi. Ancak Ami'yi şehir içerisinde kullanmak pek de mantıklı olmayabilir. Hele de İstanbul gibi bir şehirde Ami kullanmak oldukça tehlikeli. Zira İstanbul çok büyük bir şehir ve Ami sadece 45 km/s hıza kadar çıkabiliyor. Bu da aracın otoban ve benzeri yerlerde kullanmayı imkansız hale getiriyor ki aracın otobanlara çıkması da zaten yasak.

Bir diğer handikap ise Citroen Ami'nin kaporta yapısı. Tamamiyle plastikten üretilen modelin içerisinde ise hava yastığı yok. Yani sadece emniyet kemeri sizi koruyabilir ve bu da güvenliğin çok iyi olmadığı anlamına geliyor. Büyük bir kazada aracın içerisinden canlı çıkmanız neredeyse imkansız.

Citroen Ami ile Renault Clio çarpıştı, Ami'nin kazadan haberi yok Clio pert oldu

Ancak bugün sosyal medyada dolaşan bir haber, gündeme bomba gibi düştü. Buna göre Citroen Ami, bir Renault Clio ile çarpıştı. Haberimizin bu kısmına kadar Ami'nin pert olduğunu düşünebilirsiniz ancak bu doğru değil. Hatta Ami'nin kazadan haberi bile yok gibiydi. Pert derecesinde olmasa da büyük hasar gören taraf ise şaşırtıcı şekilde Renault Clio oldu. Her tarafı plastik ile kaplı bir araç çarmış olmasına karşın Clio'nun kapısı tamamen içeri göçtü ve kullanılamaz hale geldi.

Kullanıcılar ise Clio'nun sağlamlık anlamında ne kadar kötü bir araba olduğundan bahsetti. Bir kullanıcı aracın tavanını silerken tavanın içeri göçtüğünü söylerken, benzer hikayeler anlatanlar da vardı.

Hyundai fiyatları düşürdü, Çinlilerle rekabet edebilmek için maliyetin altına otomobil satıyorlar
SWM Modellerinde sürpriz indirim, hiç bu kadar ucuz olmamıştı
Apple Türkiye şaşırttı, yüzde yüz zam kullanıcıları isyan ettirdi
Sonraki Haber