Araştırma: Ehliyet sınavını geçmek için en iyi ay Şubat ayı

Yeni bir araştırmaya göre, ehliyet sınavını geçmek için en iyi ay Şubat ayı. Peki neden? Gelin yazımızın devamından birlikte göz atalım.

İlk arabanızla yasal olarak etrafta dolaşmanıza izin vermek için ehliyet sınavınızı geçmek istiyorsanız , görünüşe göre bunu başarmak için en olası ay Şubat ayı. CompareTheMarket'teki veri yığınları bazı rakamları karıştırıyor ve Şubat ayında ehliyet sınavına giren öğrencilerin en yüksek başarı oranına sahip olduğunu keşfetti.

Araştırma: Ehliyet sınavını geçmek için en iyi ay Şubat ayı

Sürücü ve Araç Standartları Kurumu'ndan (DVSA) alınan verilerin analizi, Şubat ayı için yüzde 51,4'lük bir geçiş oranını doğruluyor ve geçiş oranlarının yalnızca yüzde 46,4 olduğu Kasım ve Aralık aylarıyla çelişiyor. 
 
Ehliyet sınavını geçmek, özellikle güvenilir ve sık toplu taşıma araçlarına erişimi olmayan daha az kentsel alanlarda yaşayanlar için çok övülen bir bağımsızlık getiren bir geçit törenidir. Sonbahar ve kış, daha kısa günleri ve sert hava koşullarıyla, araba kullanmayı öğrenmenin ve geçiş yapmanın daha da zor olduğu herkesin bildiği gibi. 

Bir Terazi, Akrep veya Yay burcuysanız, kışın karanlık derinliklerinde 17 yaşına girecek kadar şanslıysanız, daha çok çalışmanız gerekir, ancak tartışmalı bir şekilde, yazın testte en iyimize ikinci bir bıçak verir ve neredeyse kesinlikle sizi daha iyi bir sürücü yapar.

A Sınıfı bir sürüş eğitmeni olan Gary Warrington, sürüş testinizde harika notlar almak için öğrencilere hava koşullarının mükemmel olmadığı zamanlarda pratik yapmalarını, öndeki araçlar için bolca alan bırakmalarını ve yola çıkmadan önce tam bir görüş alanına sahip olduklarından emin olmalarını tavsiye ediyor.  

Kavşaklarda zayıf gözlem, yön değiştirirken aynaların yanlış kullanımı ve başarısızlığın en önemli sebepleri olan direksiyonu düzgün kontrol edememek, sınava girmeden önce bu becerileri kazanmaya değer. Özellikle, sınavınız için aylardır kayıt yaptıran çok sayıda öğrenciden biriyseniz - şimdi altı aya varan bekleme süreleriyle, öğrenci sürücüler, şaşırtıcı bir şekilde, testi tekrar girmeyi beklemenin sabırsızlığından kaçınmak için ilk seferde geçmek için çaresizler.

Apple CarPlay tam olarak nedir? Ne işe yarar?
Tesla Cybertruck yollara çıktı! İşte o anlar!
WhatsApp üzerinden yapılan bu dolandırıcılığa dikkat
Sonraki Haber