Xiaomi’nin yeni elektrikli scooter modelinin detayları netleşti

Xiaomi tarafından tanıtılan yeni elektrikli scooter modeli, özellikleri ve sunduğu avantajlarla gündemdekini yerini korumaya devam ediyor.

Xiaomi'nin son ayakta durabilen elektrikli scooter modeli 4 Go, resmi Xiaomi web sitesindeki bir ürün listesi aracılığıyla duyuruldu. Bu scooter, 20km/saatlik bir üst hız ve 18km menzil sağlayabilen 450W'lik bir motora sahip.

Xiaomi 4 Go, daha önce AB Uygunluk Beyanı üzerinde görüldü ve Polonya ve Macaristan'daki Batna24.com ve eMAG web sitelerinde listelendi. Xiaomi'nin global web sitesinde yer alan yeni ürün sayfası, 4 Go hakkında daha önce sızdırılan detayları teyit etti. Scooter, çift fren sistemi, akıllı bir BMS ve dahili bir ekrana sahip. Ayrıca 165Wh'lik bir lityum batarya ile donatılmış ve 10% eğimli yollarda bile ilerlemek için yeterli torka sahip.

Xiaomi’nin yeni elektrikli scooter modelinin detayları netleşti

Xiaomi 4 Go'nun üç güç modu bulunuyor ve ön tarafta bir E-ABS freni ve 8.1 inçlik radyal boş lastiklere sahip. Dahili gösterge paneli, sürücüye yolculuk hakkında anlık bilgiler sunuyor. Bu bilgiler Xiaomi uygulaması üzerinden de görülebiliyor. Akıllı Batarya Yönetim Sistemi, scooter'ın güvenliğini artırıyor ve kısa devre, aşırı ısınma gibi güvenlik sorunlarını önler.

Xiaomi 4 Go için yeni ürün sayfası, henüz modelin fiyat bilgisi veya çıkış tarihini içermiyor. Ancak, Polonyalı ve Macar perakendeciler tarafından önceki scooter'ın perakende fiyat listesi, sırasıyla yaklaşık €458 ($506) ve €348 ($384) idi. Modelin AB dışında mevcut olup olmayacağı şu anda belirsiz.

Xiaomi 14 serisinin özellikleri netleşmeye başladı
Yok artık! iPhone 14 almak için 8 aylık bebeğini sattı!
iPhone 16 Pro’nun rakibi Xiaomi 15 Pro fiyatıyla şaşırttı
Sonraki Haber