Xiaomi, Redmi Pad SE’yi tanıtmak için geri sayıma geçti

Tablet sektörünün önemli isimlerinden biri olan Redmi, yakın zamanda Pad SE modeliyle karşımıza çıkacak.

Xiaomi, 14 Ağustos'ta Çin'de bir etkinlik düzenliyor. Etkinlikte Xiaomi Mix Fold 3, Xiaomi Pad 6 Max ve Redmi K60 Ultra'nın tanıtımı yapılacak. Ayrıca bu etkinlikte Redmi Pad SE'nin de tanıtılması bekleniyor. Ancak yeni bir duyuma göre bu tablet, Çin dışındaki bölgelere de çıkacak.

Redmi Pad SE'nin 23073RPBFG model numarasıyla TDRA sertifikasını aldığı belirlendi. Bu sertifikasyon, tabletin Birleşik Arap Emirlikleri'nde satışa sunulabileceğini doğruluyor. Yakın zamanda tabletin diğer bölgelerde de benzer sertifikalar alabileceği düşünülüyor.

Redmi Pad SE'nin sızdırılan özelliklerine göre; 11 inçlik bir LCD ekrana sahip olacak ve 1920 x 1200 piksel çözünürlükle gelmesi bekleniyor. Bu ekran, 90Hz yenileme hızı ve 207ppi piksel yoğunluğuna sahip. Aydınlıkta 400 nit parlaklığa ve 1500:1 kontrast oranına ulaşabilen bu ekran, %70 NTSC renk gamını kapsıyor.

Xiaomi, Redmi Pad SE’yi tanıtmak için geri sayıma geçti

Tabletin içerisinde Snapdragon 680 yonga seti bulunuyor. 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanıyla destekleniyor. Kutudan Android 13 işletim sistemiyle birlikte çıkıyor ve MIUI for Pad arayüzü ile özelleştirilmiş. 8.000mAh kapasiteli bir bataryası var ve bu batarya USB-C portu üzerinden 10W hızında şarj oluyor.

Redmi Pad SE, fotoğraf ve video çekimleri için 8 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kamera ile geliyor. Ses deneyimini artırmak için Dolby Atmos tarafından optimize edilmiş dört hoparlör sistemine sahip. Ne yazık ki parmak izi tarayıcısı bulunmuyor. Bu nedenle kullanıcılar güvenlik için yüz tanıma özelliğini kullanacaklar. Tablet, stylus kalem desteğiyle de ön plana çıkıyor.

Honor, depremi önceden bildirecek telefonlar üzerinde çalışıyor
Oppo Find N3 Flip’in tasarımı gözler önüne serildi
iPhone 16 Pro Max şarj performansıyla komik duruma düştü
Sonraki Haber