Xiaomi Redmi Buds 5 için geri sayıma geçti

Teknoloji dünyasının en hamarat isimlerinden biri olan Xiaomi, Redmi Buds 5 için artık geri sayıma geçmiş durumda.

Xiaomi, Redmi Note 13 serisi akıllı telefonları ile birlikte Redmi Buds 5 kulaklığını Çin pazarında 21 Eylül'de tanıtacağını duyurdu. Bu duyuru, Xiaomi'nin Weibo hesabından gelen bir teaser posteri ile gerçekleştirildi. Bu poster sayesinde yeni kulaklığın tasarımını inceleyebilme şansımız oldu.

Dikkatimizi çeken ilk şey, Redmi Buds 5'in tasarımının bir önceki model olan Redmi Buds 4'ten farklı oluşu. Redmi Buds 4 oval bir kılıfa ve içeri doğru uzanan bir kulaklık tasarımına sahipken, Redmi Buds 5 ise dikdörtgen bir kılıf ve saplı bir kulaklık tasarımını benimsemiş.

Ayrıca teaser posterinden, yeni kulaklığın 46dB aktif gürültü azaltma özelliği ile geleceğini ve Mor, Siyah ve Beyaz renk seçeneklerine sahip olacağını öğreniyoruz. Aynı zamanda, 2kHz gürültü azaltma aralığına sahip olacağını ve çift mikrofonlu AI çağrı gürültü azaltma özelliği taşıdığını belirtiliyor.

Xiaomi Redmi Buds 5 için geri sayıma geçti

Önceki nesil Redmi Buds 4, 35dB aktif gürültü azaltma özelliği ile geliyordu ve 3 ANC seviyesi bulunuyordu. AI çağrı gürültü azaltma özelliği ve 10mm dinamik sürücüye sahipti. Bu kulaklık, tek bir şarjla 30 saate kadar müzik dinleyebilme kapasitesine sahip. Her bir kulaklık ise tek şarjla 6 saat kullanılabiliyor. Hızlı şarj desteği sayesinde 5 dakika şarjla 1 saat dinleme süresi sunuyor.

Redmi Buds 5'in, bir önceki modele kıyasla daha iyi bir aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olacağı düşünülüyor. Aynı zamanda diğer özelliklerinin de en azından bir önceki model kadar iyi ya da daha da iyi olması bekleniyor.

Huawei Nova 12 serisinde büyük bir sürprize imza atabilir
Sony, yeni modelinde çok daha iyi bir kamera kullanacak
iPhone 16 Pro’nun rakibi Xiaomi 15 Pro fiyatıyla şaşırttı
Sonraki Haber