Xiaomi Pad 6 Max devasa bir ekranla geliyor

Çinli teknoloji devi Xiaomi tarafından geliştirilen Xiaomi Pad 6 Max, rakiplerinden çok daha büyük bir ekranla karşımıza çıkıyor.

14 Ağustos'ta Çin'de piyasaya sürülmesi planlanan Xiaomi Pad 6 Max, Xiaomi'nin Pad 6 serisindeki üçüncü ürünü olacak. Bu model, devasa bir 14 inç LCD panele sahip. Bu ekran boyutu, taşınabilir bir notebook'a eşdeğerdir ve Pad 6 ile Pad 6 Pro'nun 11 inçlik ekranından yüzde 62 daha büyüktür. Xiaomi, cihazın ekran çözünürlüğü hakkında bilgi vermedi. Ancak duyum hesapları, ekranın 144Hz yüksek yenileme hızına sahip olacağını belirtiyor.

Tabletin içinde, Pad 6 Pro'da da bulunan Snapdragon 8 Plus Gen 1 yonga seti bulunuyor. Xiaomi, bu cihazın 15839mm²'lik geniş bir ısı dağılım alanına sahip olduğunu ve ağır oyunları rahatlıkla çalıştırabileceğini belirtiyor.

Xiaomi Pad 6 Max devasa bir ekranla geliyor

Cihazın bataryası 10,000mAh kapasitede ve 67W hızlı şarjı destekliyor. Ayrıca, diğer cihazları şarj etmek için 33W ters şarj özelliği de var. Xiaomi'nin Surge G1 batarya yönetim çipi bu cihazda da mevcut, bu çip bataryanın yaşlanmasını geciktiriyor.

Pad 6 Max'in sekiz hoparlörlü bir ses sistemi bulunuyor. Bu sayede içerik tüketimi için ideal bir cihaz olacak. Xiaomi, Pad 6 Max'in WPS Office PC for Pad özelliği ve yerleşik dört pencere bölme özelliğiyle bilgisayar deneyimi sunacağını ifade ediyor. Cihazın fiyatı hakkında henüz bir bilgi yok.

Son olarak, Xiaomi Pad 6 Max, kullanıcılarına hem güçlü bir donanım hem de eşsiz bir deneyim sunmayı hedefliyor. İçerdiği teknolojik özelliklerle, gündelik yaşantıdan iş hayatına kadar birçok alanda etkili bir performans sunuyor.

Xiaomi MIX Fold 3’ün tanıtım tarihi yaklaşıyor
Redmi’nin yeni tableti Redmi Pad SE’nin özellikleri sızdırıldı
iPhone 16 ilk hafta satış sayısı açıklandı, ciddi düşüş var
Sonraki Haber