Xiaomi Bluetooth Speaker Mini açık kahverengi rengiyle tanıtıldı

Xiaomi'nin yeni Bluetooth Speaker Mini modeli, 360º ses dağılımı ve açık kahverengi rengiyle tanıtıldı. Hoparlör, estetik ve işlevselliği bir araya getiriyor.

Xiaomi, Bluetooth Hoparlör Mini'nin yeni bir renk seçeneğini tanıttı. Light Brown olarak adlandırılan bu yeni model, dış mekan kullanımı için tasarlanmış ve aşınma ve çizilme direncine sahip. Xiaomi, hoparlörün zorlu ve ekstrem koşullarda bile mükemmel bir görünümünü koruyacağını belirtiyor. Hoparlörün alt kısmı, darbeleri emmek ve dayanıklılığı artırmak amacıyla yumuşak kauçukla kaplanmış.

Xiaomi Bluetooth Hoparlör Mini, IP67 su geçirmezlik ve toz geçirmezlik sertifikasına sahip. Bu özellikleri sayesinde çeşitli dış mekan ortamlarında rahatça kullanılabiliyor. Hoparlör, 360 derece ses çıkışı sağlayan simetrik tam aralıklı hoparlör tasarımı ve 3 birimli akustik mimari ile donatılmış. Ayrıca, çeşitli yerleşik ses stillerine sahip ve kullanıcıların frekans yanıt eğrisini manuel olarak ayarlayabilmesine olanak tanıyor. Xiaomi Pengpai Zhilian mimarisi ile uyumlu olan hoparlör, NFC özelliği sayesinde hızlı Bluetooth bağlantısını sadece hoparlörün NFC alanına dokunarak gerçekleştirebiliyor.

2000mAh batarya ile donatılan Xiaomi Bluetooth Hoparlör Mini, 11 saate kadar çalma süresi sunuyor. Bataryayı tam olarak şarj etmek ise 1,8 saat (108 dakika) sürüyor. Hoparlör, aynı anda iki mobil cihaza bağlanabiliyor ve kullanıcılar istedikleri gibi oynatma kaynağını değiştirebiliyorlar.

Xiaomi Bluetooth Hoparlör Mini Light Brown rengi, Çin'deki perakende platformlarında 199 yuan (27 dolar) fiyat etiketi ile satışa sunuldu. Yeni renk seçeneğinin global pazara ne zaman sunulacağına dair henüz bir bilgi bulunmuyor.

Xiaomi 15 Pro, 1 inçlik ana kamera ile geliyor
Poco M6 4G özellikleri ve fiyatı belli oldu
Samsung Türkiye Çinlilere inat televizyon fiyatını düşürdü, hem de Crystal UHD modeli
Sonraki Haber