Xiaomi 13T Pro özellikleri belli oldu

Xiaomi 13T Pro modeli yakın zamanda tanıtılacak ancak bundan önce cihazın özellikleri belli oldu. İşte detaylar!

Xiaomi 13T serisi yakın zamanda tanıtılacak ancak bu tanıtım töreninden önce ailenin önemli üyelerinden Xiaomi 13T Pro modelinin özellikleri ortaya çıktı. Buna göre telefon, gücünü MediaTek Dimensity 9200 Plus yonga setinden alacak. Immortalis-G715 grafik birimine ev sahipliği yapan bu işlemciye 12 GB RAM eşlik edecek. Ayrıca depolama tarafında 512 GB gibi devasa bir alanın kullanıcılara sunulacağını da belirtmekte fayda var.

Xiaomi 13T Pro özellikleri belli oldu

Telefonun ekran özellikleri de dikkate değer. Zira 6.67 inç boyutunda olan bu AMOLED panel, 144 Hz tazeleme oranı sunabiliyor. 120W hızlı şarjı destekleyen 5.000 mAh bataryayı bünyesinde barındıracak olan Xiaomi 13T Pro, uzun ömürlü bir kullanım deneyimi vadediyor. Buna ek olarak 120W hızlı şarj teknolojisi de telefonun oldukça hızlı şekilde şarj olacağını kanıtlıyor.

Model kutusundan Android 13 tabanlı MIUI 14 ara yüzüyle beraber çıkacak. Cihazın fiyatı ise 799 sterlin civarında olacak ki bu da Türkiye şartlarında vergilerle beraber 30.000 TL’ye yakın bir bedele işaret ediyor. Telefonun bu fiyatıyla ülkemizdeki satış performansı merak konusu. Çünkü her ne kadar özellikler üst segmente hitap etse de fiyat tüketicileri biraz korkulabilir. Peki siz bu telefonu almayı düşünür müsünüz? Görüş ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

X yani Twitter değişmeye devam ediyor! Tweet tarih oluyor!
Xiaomi 13T Pro serisi tüm hatlarıyla ortaya çıktı! Tam bir iPhone killer!
Half Life 2 Episode 3 için ilk tanıtım videosu yayınlandı
Sonraki Haber