Vivo’nun yeni tableti Pad Air teknik bilgi sızıntılarıyla karşımıza çıktı

Son zamanların hamarat isimlerinden biri olan Vivo tarafından geliştirilen Pad Air modeli, kısa bir süre içerisinde karşımıza çıkabilir.

Beklenen ve üzerinde çalışılan yeni bir Vivo tablet hakkında bilgiler Google Play Desteklenen Cihazlar listesinde ortaya çıktı. Görünüşe göre, bu yeni tablet Vivo Pad Air adını taşıyacak ve PA2353 model numarasıyla listelenmiştir.

Yeni Vivo Pad Air'ın detayları henüz resmi olarak Vivo tarafından açıklanmamış olsa da, bu tabletin Vivo Pad 2'nin daha minimal bir versiyonu olacağı tahmin ediliyor. Gelecekte sertifikasyon sitelerinden ve duyum hesaplarından gelecek bilgilerle Vivo Pad Air'ın özelliklerini ve teknik detaylarını öğreneceğiz.

Vivo’nun yeni tableti Pad Air teknik bilgi sızıntılarıyla karşımıza çıktı

Vivo Pad 2'nin özelliklerine bakacak olursak; bu cihaz, 2,8K çözünürlükte ve 144Hz yenileme hızına sahip olan 12,1 inçlik bir LCD ekran sunuyor. Ekran, HDR10 desteği ve 600 nit zirve parlaklığı sağlıyor. Ses deneyimi için, dört hoparlör ve iki tweeter cihaza eklenmiş. Kamera konusunda ise, arka tarafta 13MP + 2MP çift kamera ve ön tarafta 8MP bir kamera bulunuyor.

Vivo Pad 2'nin iç donanımı da oldukça güçlü. Bu tablet, MediaTek'in Dimensity 9000 yonga setiyle birlikte, 12GB'a kadar LPDDR5 RAM ve 512GB depolama kapasitesi sunuyor. Cihazın enerjisini, 44W hızlı şarj desteği sağlayan 10.000mAh kapasiteli bir pil sağlıyor.

Apple’ın ödeme yöntemi Türkiye'ye yaklaştı!
Xiaomi 13T serisi hakkında önemli bilgiler gelmeye devam ediyor
Binlerce TL değerindeki bedava oyunlar nasıl indirilir? Adım adım anlatıyoruz
Sonraki Haber