Vivo X90S bu defa kanlı canlı görüntüsüyle ortaya çıktı

Vivo’nun X90 serisine ekleyeceği yeni akıllı telefon modeli X90S bu defa kanlı canlı görüntüleriyle ortaya çıktı.

Çin merkezli teknoloji firması Vivo'nun yeni telefonu X90S yakında piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Yaklaşan bu cihazın ilk resmi görseli de netleşmiş durumda. Bu bilgiyi, markanın Ürün Stratejisi Genel Müdürü ve Başkan Yardımcısı Jia Jingdong, popüler mikroblog platformu Weibo üzerinden paylaştı. Bu yeni telefon, Vivo X90 serisinin dördüncü üyesi olacak. Bu seri zaten standart, pro ve pro plus olmak üzere üç farklı modeli bünyesinde barındırıyor.

Vivo X90S modelinin bir görseli, bir Vivo yetkilisi tarafından Weibo'da paylaşıldı. Görselde beyaz renkte bir telefon görülüyor. Arka yüzeyi incelendiğinde, X90 serisinin diğer üyelerine benzer bir tasarım dikkat çekiyor. Üç sensörün yer aldığı dairesel bir kamera modülü ve bu modülün altında yer alan yatay bir şeritte "Xtreme Imagination" yazısı bulunuyor. Telefonun arka yüzeyinin camdan oluştuğu anlaşılıyor. Ek olarak, bir Zeiss ayarlı kamera optiği ve T* kaplamayı işaret eden bir metin de mevcut.

Telefonun ilk görseli paylaşılmış olmasına rağmen Vivo X90S'in detaylı özellikleri hala tam olarak bilinmiyor. Ancak telefon, Google Play Console ve TENAA sertifikasyonunda V2241HA model numarasıyla görüntülendi.

Vivo X90S bu defa kanlı canlı görüntüsüyle ortaya çıktı

Kısa bir süre önce bildirildiği üzere, bu yeni cihazın Dimensity 9200 yonga setine kıyasla daha gelişmiş olan Dimensity 9200+ yonga seti ve en son WiFi-7 bağlantısıyla desteklenmesi bekleniyor. Akıllı telefonun ayrıca V2 Görüntü İşlemcisi özelliği sunacağı düşünülüyor.

TENAA sertifikasyonuna göre, Vivo X90S modeli, FHD+ çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip 6.78 inçlik kavisli bir AMOLED ekranla gelecek. Üçlü kamera sistemi, 50MP ana sensör, 12MP ultra geniş açı birimi ve 12MP telefoto lens içerecek. Ayrıca yeni cihazın 12GB'a kadar RAM ve 512GB depolama alanına sahip olacağı belirtiliyor. Telefonun 4,810mAh kapasiteli bir batarya ile ve 120W hızlı şarj desteği ile geleceği ifade ediliyor.

Vivo X100 serisi hakkında çok ciddi iddialar var
Honor Magic 5 serisi sonunda küresel pazarda görülmeye başlandı
Huawei yeni Watch GT serisini tanıttı, işte Türkiye fiyatları
Sonraki Haber