Vivo V29 5G yeni sızıntılarla kendini hatırlatmayı sürdürüyor

Vivo’nun bir süredir üzerinde çalıştığı V29 5G modeli, geçtiğimiz haftaki sızıntıların ardından bu kez de batarya bilgilerini gözler önüne serdi.

Yeni bir telefon modeli olan Vivo V29, bir sertifika web sitesinde yeniden görüldü. Bu cihaz, daha önce SIRIM ve NBTC veritabanlarında tespit edilmişti. Şimdiyse FCC'de görünen bu model, ana özelliklerini de bizlerle paylaşıyor.

FCC listesine göre, yaklaşan telefonun model numarası V2250 olarak belirtiliyor. Veritabanında yer alan bilgilere göre, cihaz 5G ve LTE ağlarına, Bluetooth ve NFC desteğine sahip olacak. Özellikle dikkat çeken bilgi ise FCC kaydının, yeni Vivo V29 5G'nin V8073L0A0 model numaralı bir şarj adaptörü tarafından desteklenen ve 80W hızlı şarjı destekleyebilen 4.505mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olacağını onaylaması.

Vivo V29 5G yeni sızıntılarla kendini hatırlatmayı sürdürüyor

Bu, FCC sertifikası listesinde bulunan tüm detaylar. Ancak, daha önce yaptığımız duyumlara bakacak olursak, Çinli telefon üreticisi Vivo'nun V29 modelinin, geniş bir 6,7 inçlik OLED ekranla geleceğini tahmin ediyoruz. Bu panel, Full HD+ çözünürlük sunacak ve yüksek 120Hz yenileme hızını destekleyecek. Cihazın içinde, Qualcomm Snapdragon 778G+ yonga seti bulunması ve muhtemelen bu yonga setinin 12GB'a kadar RAM ve 256GB dahili depolama ile birlikte çalışması bekleniyor.

Diğer dikkat çekici özellikler arasında kutudan Android 13 işletim sistemiyle birlikte çıkan Funtouch OS 13 ve 64 megapiksel ana arka kamera tarafından desteklenen OIS (Optik Görüntü Sabitleme) yer alıyor. Şimdilik elimizdeki tüm bilgiler bu kadar. Bu telefonla ilgili ek bilgiler geldikçe güncellemeleri yapacağız.

Samsung’un rakibi çitayı iyice yukarılara taşıdı
Oppo Reno 10 serisinin global versiyonu özellikleriyle şaşırttı
Samsung Galaxy S25 Ultra tasarımı belli oldu
Sonraki Haber