Vivo gizemli bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor

Çinli teknoloji şirketi Vivo, bir süredir gizemli bir akıllı telefon modeli üzerinde çalışıyor. Peki bu telefon hangi özelliklerle gelecek?

Çin'de radyo sertifikası alan ve model numarası V2313A olan bir Vivo telefon modeli, yakın zamanda 3C sertifikasyon platformunda da kendine yer buldu. Bu cihazın 3C listelemesinde belirtilen şarj yetenekleri, cihazın yeni bir orta segment telefon olabileceğini düşündürüyor.

3C sertifikası sayesinde Vivo V2313A'nın bir 5G uyumlu telefon olacağını ve cihazın muhtemelen 44W'lik bir şarj cihazı ile sevk edileceğini biliyoruz. Maalesef, V2313A'nın son pazarlama adı hakkında henüz bir bilgi yok.

Geçen ay radyo sertifikasyonunda ortaya çıkan bu cihazın, Vivo X10 serisi akıllı telefonlardan biri olabileceği düşünülmüştü. Ancak cihazın şarj özellikleri, yaklaşan bir Y-serisi telefon olabileceğini işaret ediyor.

Vivo gizemli bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor

Bu yılın başlarında Vivo, katlanabilir ekranlı ilk clamshell telefonu olan Vivo X Flip'i piyasaya sürdü. X Flip, 44W hızlı şarj desteğine sahip. Bu nedenle, V2313A'nın, Vivo X Flip+ olarak adlandırılan bir cihazın güncellenmiş sürümü olabileceği ihtimali var. Ancak, böyle bir cihazın varlığına dair herhangi bir bilgi henüz ortaya çıkmadı. Bu nedenle, V2313A'nın muhtemelen bir Y marka modeli olacağını düşünüyoruz.

İlgili haberlerde Vivo'nun farklı pazarlar için birkaç yeni cihaz üzerinde çalıştığını görüyoruz. Marka, yakın zamanda Avrupa pazarında Snapdragon 778G ile Vivo V29 5G'yi piyasaya sürdü. Bu cihazın yakında Asya pazarlarında olması bekleniyor. Markanın Dimensity 8 serisi ile desteklenen Vivo X100 5G üzerinde çalıştığı söyleniyor. Çin'de ise Vivo'nun yakın gelecekte Vivo Pad Air tabletini duyurması bekleniyor. Dimensity 9300 ile donatılmış X100 ve X100 Pro'nun bu yılın Kasım ayında Çin'de çıkması bekleniyor. Snapdragon 8 Gen 3 ile donatılmış X100 Pro+ ve Vivo X Fold 3 katlanabilir telefonunun 2024 yılının ilk çeyreğinde çıkması bekleniyor.

Apple dünyanın en değerli şirketi olmayı sürdürüyor
Xiaomi ilginç bir şeyler deniyor gibi görünüyor
Huawei yeni Watch GT serisini tanıttı, işte Türkiye fiyatları
Sonraki Haber