Vivo Apple’a meydan okudu, siz buna yeni telefon mu diyorsunuz?

Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan Vivo, adeta Apple’a meydan okudu. İşte tüm detaylar.

Vivo bu yıl içerisinde hayli parlak bir grafikle kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Son dönemde model yelpazesini önemli oranda genişleten Çinli dev amiral gemisi statüsündeki modelleriyle de fark yaratıyor.

Özellikle Asya pazarında rakip tanımayan Vivo, geçtiğimiz günlerde Çin’de iddialı bir sunuma imza attı. Bu noktada yeni cihazlarında katettikleri yollardan bahseden Çinli mobil cihaz devi, sektörün zirvesindeki isimlerden Apple’a takılmayı da ihmal etmedi.

Vivo Apple’a meydan okudu, siz buna yeni telefon mu diyorsunuz?

Vivo yetkilileri her bir üst modelde, bir tuş ya da özellik ekleyerek bu yeni bir telefon diye müşterilerimize sunmuyoruz. Biz böyle bir cihaza yeni bir telefon diyemeyiz. Müşterileri kandırmak asla bizim tarzımız değil dediler. Bu söylemler açık bir şekilde Apple’a gönderme olarak kabul edildi.

Malum Apple kısa süre önce Capture Button ismini verdiği tuşu iPhone 16 modellerinde devrimsel bir yenilik olarak lanse edip yeni modellerini satışa sunmuştu.

Görünen o ki bu durumu akıllı telefon pazarındaki diğer devler ti ye almaya devam edecekler. Keza önümüzdeki süreçte Samsung’un da etkinliğine Apple’a taş atması bekleniyor.

En beğenilen oyun serileri açıklandı, milyonlar satan GTA listede bile yok
iPhone parçaları cayır cayır yandı, kullanıcılar kaygılı
Hala çok ucuza güçlü telefonlar var, işte 15.000 TL altına alabileceğiniz en iyi telefonlar
Sonraki Haber