Uygun fiyatlı Realme Note 60'ın özellikleri sızdırıldı

Bütçe dostu olması beklenen Realme Note 60 modelinin özellikleri lansman öncesinde sızdırıldı. İşte detaylar.

Bütçe dostu akıllı telefonları ile adından söz ettiren Realme, bunlara bir yenisini daha ekliyor. Şirket, yakın zamanda Realme Note 60 olarak isimlendirdiği yeni telefonunu piyasaya sunacak. Lansman öncesinde söz konusu telefonun özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı. Giriş segmentine hitap eden Realme Note 60, buna rağmen yine de segmentine göre şaşırtıcı detaylara sahip olarak geliyor. Gelin şimdi ilk olarak cihazın teknik özelliklerine daha sonrasında ise fiyatına bakalım.

Uygun fiyatlı Realme Note 60'ın özellikleri sızdırıldı

Realme Note 60, gücünü Unisoc T612 yonga setinden alıyor. Giriş seviyesi modellerde sık sık kullanılan bu işlemciye 4 veya 6 GB RAM kapasitesi eşlik ediyor. Yani cihazın hem 4 hem de 6 GB RAM sürümünün satışta olacağını ifade edebiliriz. Ekran kısmında ise bizleri 6,74 inçlik 90 Hz yenileme hızına sahip HD+ çözünürlükte bir ekran karşılıyor. IP64 suya ve toza dayanıklılık sertifikası da bulunan telefon, 64 ve 128 GB dahili depolama versiyonlarına sahip olacak.

Cihazın sırtında ise ikili kamera kurulumu mevcut. Bunlardan ana kamera, 32MP'lik bir sensöre ev sahipliği yapıyor. Ön kısımda ise 5MP'lik bir selfie kamerasının yer aldığını söyleyebiliriz. 10W şarj destekli 5.000 mAh. bataryayı bünyesinde bulunduran Realme Note 60'ın fiyatı ise sadece 90 dolar. Elbette bu fiyat, 4 GB RAM + 64 GB depolama versiyon için geçerli. 6 GB RAM + 128 GB depolama seçeneğinin fiyatı ise 103 dolar olarak açıklandı.

Samsung popüler modeline yapay zeka özelliği getirdi
Oppo Apple’a gönderme yapmak isterken kendisini rezil etti
Samsung Galaxy S25 Ultra tasarımı belli oldu
Sonraki Haber