Ünlü YouTuber dünyanın en büyük iPhone modelini yaptı!

Bir YouTuber tarafından devasa boyutlarda yapılan ve iPhone’ları örnek alarak tasarlanan akıllı telefon, görenleri hem şaşırttı hem güldürdü.

YouTube kanalıyla son zamanlarda popülerliğini artıran Matthew Beem, izleyicilerine eğlenceli ve çekici içerikler sunmayı sürdürüyor. Videolarının büyük bir kısmı önemli izlenme sayılarına ulaştı ve "Dünyanın En Büyük iPhone'unu Oluşturdum" başlıklı en son videosu da bu konuda bir istisna değil. Bu videoda, Beem dünyanın en büyük iPhone'unu oluşturmayı başardığını ifade ediyor.

Bu dev iPhone, Matthew Beem'in inşa ettiği yaklaşık iki metre boyunda ve tamamen işlevsel. Ancak, teknik anlamda gerçek bir iPhone değil. Farklı cihazların bir araya getirilmesiyle oluşturulmuş. Ekran kısmı, genellikle televizyonlarda kullanılan dokunmatik panellerden meydana geliyor. Bu dev ekran, bir Mac mini'ye bağlı ve bu sayede iPhone'daki tüm uygulamaları ve işlevleri çok daha büyük bir ölçekte çalıştırabiliyor.

Ünlü YouTuber dünyanın en büyük iPhone modelini yaptı!

Bu dev iPhone'da hemen hemen her işlev çalışmakta. Beem, cihazın selfie çekme, zamanlayıcı ayarlama, Apple Pay üzerinden alışveriş yapma gibi işlevlerini gösteriyor. Hatta bu devasa telefonla New York City'de Central Park'ı dolaştı, metroda seyahat etti ve MKBHD stüdyosunu ziyaret etti. Bu dev iPhone ile ilgili merak edebileceğiniz tüm detayları Beem'in videosunda bulabilirsiniz.

Bununla birlikte YouTube videosunun altına yapılan bazı yorumlar da Apple kullanıcılarının hangi konularda şikayetçi olduğunu açıkça gözler önüne seriyor. Birçok kullanıcı tarafından yapılan “yakında gerçekten iPhone bu boyutta olacak” yorumları, Apple kullanıcılarının iPhone modellerinin boyutunun çok büyümesinden şikayetçi olduğunu anlamamızı sağlıyor.

Samsung'un popüler modeli yeni güncelleme sayesinde daha güvenli olacak
iOS 17 iPhone kullanıcılarına müthiş bir konfor sunacak
GTA 6 çıkış tarihi ertelendi mi? Resmi açıklama geldi
Sonraki Haber