Twitter çalışanlarını cehennem azabı gibi bir gün bekliyor!

Twitter’ı alır almaz aklındaki planları uygulamaya koymaya başlayan Elon Musk, bugün şirket çalışanlarının yarısından fazlasını kovacak!

Dünyanın en önemli sosyal medya platformlarından biri olan Twitter, dün akşam saatlerinde çalışanlarına gelen bir mail ile karıştı. Bilindiği üzere Elon Musk, geçtiğimiz hafta Twitter’ı satın almış ve yönetim koltuğuna geçer geçmez ilk iş şirketin en üst tepe noktasında bulunan 3 yöneticiyi kovmuştu.

Ancak dün akşam gelen mail, Elon Musk’ın kafasındakilerin çalışanlar için çok daha korkunç olduğunu gösteriyor. Maile göre bugün gün içerisinde kimin Twitter’da çalışıp kimin işten kovulacağı belli olacak ve bu durum kendilerine mail ile bildirilecek. Üstelik burada da çok ilginç bir uygulamaya başvurulacak.

Twitter çalışanlarını cehennem azabı gibi bir gün bekliyor!

Musk’tan gelen maile göre, şirketteki görevine devam edecek kişilere bu durum iş mailleri üzerinden bildirilecek. Ancak görevine son verilenler bu kötü haberi şahsi mail hesapları üzerinden öğrenecekler. Bu durumun sebebi ise, çalışan kovulduğunu öğrendiği anda çoktan iş mail hesabı ve kurum giriş kimliği olmak üzere, şirketle tüm bağları koparılmış olacak.

Öte yandan can sıkan bir diğer nokta ise hangi birimde kaç kişinin kovulacağının belli olmaması. Ancak Elon Musk tarafından yapılan açıklamaya göre, her birim minimum kaç kişiyle idare edilebilirse o sayı hesaplanacak ve fazlalık olarak görülen kişilerin tamamı işten çıkarılacak. Uzmanlara göreyse bu oran %50’nin bile üzerinde olacak.

Samsung Apple'ı çok fena bozdu!
Samsung, Apple’ın katlanabilir akıllı telefon planlarını ifşa etti
Apple Türkiye şaşırttı, yüzde yüz zam kullanıcıları isyan ettirdi
Sonraki Haber